zobaczycie tam jak wasz DiCaprio został zniszczony aktorsko przez wielkiego Daniela Day lewisa.No ale co tu porównywać leo jest całkiem dobry a day lewis to jeden z najlepszych aktorów w historii kina
Kolejne konta tego samego, żenującego osobnika,który raz na miesiąc napiszę to samo co zawsze i ma nadzieję ,że ktoś zacznie mu bić oklaski ,albo zaprzeczy aby miał dłuższą zabawę.
Tyle w temacie: http://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc
Nie karmimy!
Tak tez myślałem ortograf... tu siedzisz sanczo- uderz w stół a nożyce się odezwą -teraz już wiem ,że to ty. Widzę cichutko siedzisz cioto i wielki orędowniku kultury na forum. Twoja hipokryzja nie zna granic... zaraz przypomnę inne żenujące wpisy("oto link z 19-nastoletnim diCaprio który deklasuje ...") na które ja nie dawałem się nabrać albo prymitywne bluzgi na redakcje pozbawione jakiegokolwiek poziomu .Taki słaby trollik jak ty od razu reaguje gdy się napisze prawdę o jego ulubieńcu.Prowokacja wymierzona w twoja osobę(by upewnić się czy to ty) UDANA.Miłego dnia
lotr ty gejozo,jestes tak miernym detektywem jak znawca kina,buheheueheu! spylaj do mamusi niech cie zaprowadzi na kolko teatralne zebys sie doksztalcil.