mimo ze go zawsze nie lubilem , to muszę przyznac ze chłopak sie rozkreca, najpierw złap mnie jeśli potrafisz, pózniej gangi nowego yorku a teraz Aviator
co ty za bzdury gadasz a widziales jaki kolwiek film z jego udzialem przed nagraniem titanica ??
cos mi sie zdaje ze nie
a po drugie titanic to dobry film, wydawalo mi sie ze moda na nagonke tego filmu przeminela ;/ a tu taki ewenement ;d
oczywiście ze widziale z nim wczesniej filmy, moze chronologicznie ułoze filmy, po pierwsze ... co gryzie Co gryzie Gilberta Grape'a - bardzo dobra rola dicaprio, tylko głupiec dalej by sie upierał ze swoim przekonaniem ze leoś nie talentu, nastepnie film chłopięcy świat równiez rola bitego pasierba przypadla mi do gusty, zważywszy ze tłukl go Wielki Robert de niro, i jeszcze nieduza rola w szybkich i martwych, ktorą spokjonie moge uznaćza przecietną, gdyz taka po prostu była. A mówiąc ze tytanic się za nim ciagnie nie mialem namyśli tego ze film jest do dupy tylko, ze diCaprio mnie najzyczajniej w świecie rozaczarował swoją grą i nie tylko mnie. I przez titanica wiele osób zaczęło w nim widziec "zle moim zdaniem zagraną rolę w tytanicu , zappominając o fantastycznej grze przykładowo w " Co gryzie Gilberta Grape'a " , pozdrawiam