Niestety wszyscy postrzegają go za marnego aktora tylko przez jego "śliczną" buźkę. To fakt że może i jest przystojny. Ja do fanek jego urody jednak nie należę. Lubie go jako aktora, bo chociaż zdarzyły mu się wpadki("Człowiek w..") to jest naprawde utalentowanym aktorem. Fakt też że czasem nie umie dobrać scenariusza("Gangi.."), ale naprawde cenię go za umiejętności. "Całkowite zaćmienie" i "Co gryzie..." (ale nie tylko) po prostu to potwierdzają. Brawo.
Zgadzam się z Toba. Dicaprio ma mega talent aktorski. W każdym filmie doskonale wczuwa się w rolą.Wspaniale!!!
On jest bardzod obrym aktorem. a co do urody to bym sie kłociła. a jego role.. tak jak ta w titanicu... dodają mu wdzięku. w końcu któraby nie chciała zeby facet tak się w niej zakochał:)
No tak, może i Titanic dodał mu wdzięku ale właśnie przez takie role został zaszufladkowany(mam na myśli tez Romea) i sp**** sobie kariere. Dla przykładu..."Departed"...już niektórzy mówią ze tego nie obejrzą bo wkurza ich to że osoba jego "pokroju"..(?)......ma wystąpić w takiej roli w tym filmie.
Szczerze mówiąc to ja bardzo dlugo byłem do niego uprzedzony.Zdanie zmieniłem po filmie "Niebianska plaża".Poza tym obrazem udowdonił jeszcze przynajmniej w kilku filmach,że ma talent.
Popieram opinię większości z was. Moim zdaniem dobry aktor to taki, który potrafi wczuć się w każdą rolę, a trzeba przyznać, że on odgrywa bardzo zróżnicowane i w każdej nieźle mu wychodzi. Kiedy obejrzałam "całkowite zaćmienie" to przekonałam sie jeszcze bardziej do niego i nie wąptpię, że jest dobrym aktorem.