Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

dla mnie to super aktor z aviatora, krwawego diament, romea i julii myślę że udowodnił tymi rolami że jest naprawde dobry aktorem i ma nie tylko ładną buzie

ana_lucia_cortez

ja myślę, że udowodnił to raczej rolą w 'co gryzie gilberta grape'a' i w 'infiltracji'=)

trzeba mu to oddać. jest świetnym aktorem. dostaję często denne role i nie powinien ich przyjmować.

Eveleena

to znaczy że umie odnależ sie w każdej roli , i jest cudownym aktorem

Shannon_Rutherford

Już dawno udało mu się wyjść z szufladki titanica. Ludzie co go kojarzą tylko z tej roli, po prostu mało wiedzą o kinie

A Leo to dobry aktor, ale nie wybitny. Brakuje mu do tego troche. Umiejetności ma, ale jeszcze nie na jakimś olbrzymim poziomie. Ma czas chłopak

Waszes

Trzeba przyznac, że jego osiągnięcia są imponujące. Raczej tyko nieliczni mogą pochwalic się taką karierą i to w dodatku w tak młodym wieku.....

agnieszka_26

W końcu sam Martin Scorsese się nim zainteresował. A skoro on widzi w DiCaprio potencjał to DiCaprio ten potencjał posiada

Waszes

Zgadzam sie !!! Leonardo DiCaprio jest cudownym aktorem . Kochamy go nie tylko za role Titanica . Ale za wszystkie inne . Jak dla mnie jest najsławniejszym i najseksowniejszym aktorem na swiecie . Kocham go !!!

Shannon_Rutherford

Za to co zrobił w "Co gryzie Gilberta Grape'a" Pełen respect 10/10.

Antonio_Montana

Denerwuje mnie to obsmarowywanie Titanica a zwłaszcza DiCaprio (dokuczanie mu za tą rolę).

Denerwuje mnie w ogóle te całe przyczepianie etykietek!
Etykietki są dobre dla dżemów! ;)
Etykietkom NIE!

number_nine

hahaha dokładnie ale widzisz że DiCaprio dał radę ;) i udowodnił innymi rolami że jest świetnym aktorem :)

użytkownik usunięty
ana_lucia_cortez

Ladna buzie to on MIAł,a Titanic kipiał komercją,a co do zaszufladkowania to niby mu sie udało,ale nie do końca...Bo ileż to razy sie slyszało:

-Leonardo DiCaprio
-A który to,bo zapomniałem???
-No ten z Titanica,na jakim ty świecie żyjesz?
-A no,ten z Titanica!

ana_lucia_cortez

Aviatora nie ogladałam :) ale chyba sobie ściągne ten film :D
No własnie ma wspaniałą buźkę :D i jest wspaniałym aktorem;].
Fajnie też grał w "złap mnie jeśli potrafisz" :)

DorotaDoti1706

"ja myślę, że udowodnił to raczej rolą w 'co gryzie gilberta grape'a' i w 'infiltracji'=)

trzeba mu to oddać. jest świetnym aktorem. dostaję często denne role i nie powinien ich przyjmować."

---> zgadzam się w 100%

187

Również uważam, że DiCaprio jest świetnym aktorem, niestety niedocenianym podobnie jak Brad Pitt. Obaj niestety nieco cierpią przez swój wizerunek przystojnaiczków, za którymi piszczą nastolatki. Zobaczmy przecież role DiCaprio - Co gryzie Gilberta Grape'a, Titanic, Infiltracja, świetny Krwawy diament, genialna (!) rola w Aviatorze (choć film przeciętny ;-) czy Złap mnie jeśli potrafisz. Zobaczcie jak różnie zagrał w tych filmach. Pitt? Genialne role u Finchera (Siedem, Podziemny krąg) kapitalna rola psychola w 12 małpach, także ostatnie Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda. Wymienić można jeszcze więcej.

Baphomet

Za Dicapriem już tak nie piszczą jak kiedyś,już podobno nie jest bożyszczem nastolatek tak wyczytałem.

PATOLOGIA458

Piszczenie, tak... Nie żeby porównywać te dwie, nic nie mające do siebie sprawy, ale denerwują mnie piski kiedy oglądam na dvd koncerty The Beatles, wcześniej kojarzyłam sobie że skoro dziewczyny za czymś piszczą to jest to tandetne, nic niewarte, obciachowe itp, tak pewnie pomyślałabym o DiCaprio, ale już wcześniej skojarzyłam sobie piski z Bitelsami i kojarząc te fakty stwierdziłam, że co to właściwie ma za związek-coś może podobać się i rozwrzeszczanym małolatom i... innym. Bywa.

użytkownik usunięty
PATOLOGIA458

No wiesz,zmienil sie tak,ze w sumie to tylko spojrzenie odzwierciedla,ze to naprawde jest Leonardo DiCaprio,bo oczka mu jeszcze zostaly charakterystczne,ale wiekszosc glupich nastolatek wciaz ma przed oczami jego obrazek z Titanica,ktory co roku im sie przypomina,gdy co roku ogladaja Titanica na Polsacie i to w sumie za "tamtym" leonardo piszczlaly,bo dzis mowia:dicaprio?eee,zal...A mowia tak,bo sa glupie i patrza tylko na wyglad,a nie na nieoszlifowany talent...

Masz rację że nastolatki to pożal się bożę,ja nawet nie wiem skąd sie tacy ludzie biorą.

PATOLOGIA458

dokładnie patrzą na wygląd a nie na grę ;)