Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 375 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

http://9.media.tumblr.com/tumblr_kr5oipHJLn1qa2unso1_500.jpg chodzi o to zdjęcie, ciekawi mnie z jakiego filmu pochodzi :)

kimonoxi

najpierw pomyślałam że to z niebiańskiej plaży,ale nie przypominam sobie takiej sceny,oglądałam większość filmów ale o ile mnie pamięć nie myli nigdzie nie widziałam takiego ujęcia,gdybym miała zgadywać powiedziałabym że to zdjęcie pochodzi z filmu "Sto i jedna noc" ale raczej nie sugeruj sie moim zdaniem,bo tego filmu to ja akurat nie widziałam ;-)

kimonoxi

hmm długo myślałam i myślałam i myślałam i myślałam ;) aż wpadłam na pomysł że to zdjęcie może pochodzić z filmu "Przetrwać w Nowym Jorku"

kimonoxi

dzięki za zainteresowanie :) też typowałabym te filmy (choć Niebiańską plażę widzialam dawno i tej sceny nie pamiętam, a wspomnianych przez was filmów nie widziałam ale myślę, że zdjęcie mogłoby pasować do ich klimatu) Jeszcze raz dzięki :>

kimonoxi

to kadr z filmu marzyciele w którym dicaprio nie występował, ale aktor jes w tym ujęciu do niego podobny

Ania9102007

wow faktycznie jak się bardziej przyjrzeć to nie jest DiCaprio, wreszcie odetchnęłam z ulga bo też zaczęłam intensywnie myśleć z czego ta scena ;)

kimonoxi

to też podejrzewałam, ale jeśli z kimś agadałam to zapewniał, że Dicaprio. ZGADZA SIĘ!!DZIĘKI!! Zostałam uwolniona od niezaspokojonej ciekawości :)

kimonoxi

no ja też sie uwolniłam,bo nie mogłabym zasnąć ;D faktycznie,to Michael Pitt ;D