Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

znakomity; coraz lepszy

użytkownik usunięty

Niech nikt mi nie mówi że DiCaprio jest typowym hollywodzkim beztalenciem, zawdzieczajacym popularność swojemu wyglądowi. Filmy takie jak Co gryzie Gilberta Grape'a, Aviator, Gangi Nowego Jorku, Blood DIamond (zwiastun mi wystarczyl do wydania tej opinii), Złap mnie jesli potrafisz czy Chłopięcy Świat to potwierdzają w stu procentach. Zagral w nich co najmniej swietnie.

Zgadzam sie z Toba, facet jest poprostu rewelacyjny i tak jak Tobie, nikt mi nie wmowi, że DiCaprio jest słabym aktorem.
Nawet pare dni temu "wsadziłem" Go na liste swoich ulubionych..
Teraz tylko czekać na Infiltracje i na Blood DIamond.

kleudius

nareszcie jakies glosy rozsadku wsrod debili ktorzy systematycznie daja mu jedynki i obnizaja mu note , to wstyd zeby tak dobry aktor mial srednia 7,17 . Ja oprocz don's plum i pokoju marvina widzialem wszystkie filmy z jego udzialem i moge smialo powiedziec ze to swietny aktor ,fakt ze mial drobne wpadki ale to moze zdarzyc sie kazdemu. A osobom ktore czuja do niego antypatie radze obejrzec "Przetrwac w Nowym Jorku" ja widzialem ten film ponad tydzien temu i caly czas nie moge wyjsc z wrazenia nad jego znakomita gra ,po "co gryzie GG" to chyba jego najlepsza rola

PS The Departed i Blood Diamond faktycznie zapowiadaja sie swietnie

użytkownik usunięty
Luck_6

jak mnie ciesza takie opinie:) DiCaprio jest znakomitym aktorem uważam ze jednym z najlepszych swojego pokolenia Jego wyczyny w Co gryzie... Przetrawc w Nowym Jorku czy Całkowitym Zacmieniu zawsze wbijają mnie w fotel Fakt mial kilka wpadek po Tytanicu ( sam sie do tego przyznaje) ale od kiedy wspólpracuje ze Scorsese znowu pokazuje jak jest świetny mam nadzieje ze po The Departed ( film zapowiada sie wysmienicie ) przestanie byc kojażony z nieszczesnym Tytaniciem

po kilku gorszych filmach leo wraca do formy obejrzałam infiltracje i jestem pełna podziwu. oby tak dalej pomimo ze wielu uwaza ze jest kiczowaty albo ze to berzyddddal to fakt faktem chole*nie dobry z niego aktor. cos mi sie wydaje ze dicaprio bedzie jak wino im starszy tym lepszy

Wypasiona_Foczka

z oceną jego gry to bylo tak, po roli w tytanicu czy romeo i julii, większośc uznała,że jak ktos niezła ma prezencje to odrazu brak mu jakichkolwiek umiejętności..dla mnie osobiscie tylko "człowiek w żelaznej masce" byl niewypałem, niebianska plaża..tragedii nie bylo:)
co to przedmówcy i filmu "przetrwac w nowym yourku" -genialny:)strasznie temu aktorowi kibicuje bo ma facet nieprzeciętny talent, ale niestety padł ofiarą stereotypów;/

pauulak

No to mam nadzieję, że te stereotypy rozmyją sie po Infiltracji. Ze mną tak było, nie przepadałem za nim, ale po tym filmie poprostu powalił mnie na kolana. Myślę, że jego prawdziwa kariera dopiero sie zaczyna, na co licze, bo oczekuję jego kolejnych świetnych ról :]

donZabol

powinny bo już nie jest chłopaczkiem ze śliczną buźka:)
Kariere to prawdziwa już dawno zaczął..teraz poprostu trzeba utrzymac sie na szczycie i nie zgarac w kolejnej cześci batmana czy supermana ;p

Do niedawna uważałam go za dobrego aktora, ale po "Infiltracji" stwierdziłam, że jest po prostu świetny, zagrał rewelacyjnie. Czekam na kolejne filmy i mam nadzieję, że nie zaprzepaści talentu.