Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ludzie ja wygrałam bilet na koncert linkinów w Chorzowie!!! Naprawde!! ale nie pojade ja tylko moja siostra bo ja nie jestem pełnoletnia... Szkoda...:(( a tak poza tym to nie wiecie kiedy i gdzie (poza Chorzowem) linkini grają następny koncert??

shadowstep2727

gdzie to wygrałaś ???
ja też chce...
marze o tym, tylko nie chce wydawać 120 zł na 1/3 Linkin park, 1/3 Pearl Jam i 1/3 Coma...
gdyby LP grali osbny koncert sami to bym 250% jechał...
takto to zadowole się Red Hot Chili Peppers..choć to wiele gorsze....
ale marzyłem o koncercie LP w Polsce, a tu... grają tylko jako Gość Specjalnyi jeszcze ja nie mama tyle kasy.. :)

davemaster

Sorki że dopiero dzisiaj odpisuje ale wcześniej nie miałam dostępu do netu..
Po pierwsze: bilet wygrałam w gazecie BRAVO
Po drugie: ja tak ssstrasznie chciałam jechać ale rodzice nie pozwolili bo powiedzieli że jestem za mała..:(((Tia!!!
A jeszcze po trzecie: też chce żeby grali osobno!!!! wtedy to bym może pojechała z siostrą i by sie dokupiło drugi bilet...
Zawsze warto pomarzyć..;)

shadowstep2727

też chciałem jechac ale jestem za stary... :D:D heeheh

sdhjsdhj

A co tam gadasz! Nawet człowiek w wieku podeszłym może pójść na koncert LP, będzie troszeczkę dziwnie wyglądać ale uważam, że WIEK nie ma najmniejszego znaczenia! Jak masz ochotę to idź :))))
Pozdrawiam fanów LP :*

AnkaWi

Ja bym oczywiście poszła, ale wiesz moi kochani rodzice (a dokładnie mama) mi nie pozwoliła jechać samej... Ech...

shadowstep2727

też chciałem an to isc alesłyszałem wczesniej kity ze LP graja tylko kilka piosenke jako supprot przed PJ,a sie okazało ze grali ponad 1h a póxniej pearl jam też - czyli dwa koncerty w cenie 1. kur.....