Mam pytanie do wszystkich wiernych i wieloletnich fanów którzy maja poprzednie albumy Linkinów i ten ostatni. Tyle razy słyszałam, że zmienili klimat, sa inni niz na poprzednich krazkach. To rozumiem. Jednak jak czytam niekiedy recenzje to dopatruje sie ze jest to najgorsza plyta i ze wolimy starsze wcielenie. Jak uwazacie?
najgorsza to za dużo powiedziane (tudzież napisane), ale z pewnością "inna" od poprzednich płyt i może właśnie przez tą odmienność jest trochę słabsza, mniej klimatyczna od poprzedniczek. elo
Nasi chłopcy pokazali nam swą twórczość w całkiem innym świetle. Fakt płyta jest inna ale to nie znaczy że gorsza. Niektórym fanom po prostu trudno jest sie pogodzić ze zmianą stylu LP. Mi to już przeszło i nigdy nie przestane ich lubic...
Zgadzam sie ze Linkini zmienili troche klimat swojej muzyki...ale to wciąż to samo LP!!! zawsze chcieli przekazać coś swoim fanom i to im sie od wielu lat udaje!!! Chłopaki z LP dorośli i to jest najprawdziwsza prawda!!! LP for ever kocham ich calym sercem i jestem ich fankom od samego poczatku, nie zmienie o nich NIGDY zdania to genusze w tym co robia!!! A JAK KTOŚ UWAŻA ZE TA PŁYTA JEST GORSZA TO NAJWYRAŹNIEJ NIEDOJRZAŁ TO NIEJ!! Pozdro dla wszystkich prawdziwych fanów:*
Właśnie! Mimo nowego stylu to nadal to samo Linkin Park, które tak kochamy. Nadal jest tą nutka starego zespołu. Moim zdaniem ta płyta ma swój własny klimat i tak jak wcześniej zostało napotkane, że nowe nie oznacza gorsze.
A złe recenzje wywodzą się z tego, że jesteśmy nieprzyzwyczajeni do starego stylu LP.
Osobiście polecam płytę.
Miłego słuchania :D
kazda płytka ma swuj charakter, tak różnią sie od siebie i to bardzo ale to właśnie jest unikatowe w tej grupie. polecam nowa płyta Jest SWIETNA
Ja ich i tak KOCHAM najbardziej na świecie... nie ma lepszego zespołu od LP A minutes to midnight jest świetnym albumem.........
LP 4EVER
szczerze?? bardziej podobała mi się Meteora czy HT... Ale MTM nie jest złe... Jest bardzo bardzo dobre:) No oczywiście odbiega troszkę od tego co było dawniej, ale to jest właśnie fajne, bo beznadziejnie troszkę by było gdyby przez 30 lat śpiewali to samo, po prostu dla wielu znudzili by się, a dlatego że się zmieniają cały czas są NAJ NAJ NAJ, WYJECHANI W KOSMOS (kurcze... głupie powiedzonko mojej siostry;P) , BOSCY, RLZ etc. itd. itp. :D LP FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!