Mi to się tam kojarzą z moim mini młodzieńczym buntem..i szczerze nie sądziłam że siedzą we mnie do dziś-przyzwyczajenie.. moc w głosie i instrumentach... jak kto lubi w końcu nie? trzeba być otwartym na wszystko..to, że słucham LP nie oznacza że koncentruje swoją uwagę wyłącznie na nich ( Dżem,Led Zepelin,Chris Daughtry,Niemen,Myslovitz)...no i moralnie jest...
p.s. uważaj na maciejka, zaraz obrazi Myslovitz, że to kupa w porównaniu do LP (hyhyhy, ach ta młodzież...):D
Przepraszam ja też oprócz LP słucham wiele dobrych zespołów .... a że maciejek nie lubi Myslovitz to nie znaczy że nie zna się na muzyce znam maciejka osobiście i powiem że bardzo dobrze zna się na muzyce .... ale ty jak ktoś broni LP i jest jego fanem to od razu .... to od razu obrażasz i klniesz .... więc nie wiem na kogo powinno się uważać ....
Wcale tak nie jest i dobrze o tym wiesz. Maciejek nie zna się na muzyce, bo nie chce sie poznać. Mogę rozmawiać normalnie z fanami Linkin Park. Mój facet jest fanem Linkin Park do jasnej ciasnej! Na temat ostatniej płyty LP ma jednak to samo zdanie co ja.
No aa mi się podoba i co z tego maciejek słucha identyczne zespoły muzyczne jak ja typu: LP, 30 Second to Mars, AC/DC, Metallica, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Dead By Sunrise, Michael Jackson, Dżem, Sabaton, Korn czasami The Beatles, Rolling Stones, Guns 'n' Roses .... i niby nie zna się na muzyce wiele zespołów tu wymienionych to kult ... więc nie mów mi że nie zna się na muzyce bo zna się i to dobrze ...
Ten Twój kolega stwierdził, że Linkin Park przewyższa muzycznie te wszystkie kultowe zespoły, które wymieniłeś. Twierdzi, że LP to guru. Twój kolega pisze takie pierdoły, że tylko facepalm się należy. Jeśli ty uważasz podobnie do niego to wybacz... <facepalm>
Po pierwsze maciejek to nie mój kolega tylko brat .... i ja nie uważam że LP to guru na pewno lepsi od LP jest AC/DC ....
Tylko AC/DC? Ou. No straszy brat jesteś to bardziej doświadczony. Poza tym braciok słucha tego co ty, bo ty go tym katujesz, wiem jak było z moim bracholem o 10 lat starszym. W wieku 13 lat słuchałam Niemena;]
Jak już musisz wiedzieć ja nie katuję jego swoją muzyką, bardziej on mnie na kierunkował na ten tor bo wcześniej słuchałem POPu .... głównie muzykę rockową i metalową polecił mi mój wujek ktury od kilkudziesięciu lat albo dłużej słucha metalu .... to on mi polecił najróżniejsze dobre zespoły metalowe i rockowe ... jestem mu za to bardzo wdzięczny .... i muszę przyznać że muzyka rockowa i metalowa to dobra muzyka ....
No widzisz, ja zawsze lubilam muzykę ponurą, mrożącą krew w żyłach. Tego mnie nikt nie nauczył, więc teraz kiedy LP przestało być ponure już mi tak nie odpowiada. Poza tym to starszy brat powinien młodszego uczyć muzyki, ukierunkować gust. Ty mądry chłopak jesteś, bo nie narzucasz swojego zdania. Da się z tobą pisać;] Dziękuję, dobranoc.
Moim osobistym zdaniem ATS jest ponure, może nie mają ostrych utworów ale klimat tych piosenek jest jakiś zagadkowy, ponury w szczególności teledysk The Catalyst ..... ale to jest moje osobiste odczucie .....
Mamy po prostu inne definicję ponury;] Dla mnie ponura jest Lacrimosa Mozarta. Nie wiem czy słyszałeś...