Luke EvansI

7,9
36 454 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Luke Evans

Nie wiem dlaczego ale ciągle go mylę z Orlando Bloom może dlatego są trochę podobni do siebie bynajmniej ja tak to odczuwam :)

anubis2342

co to znaczy bynajmniej?

jasiu15

Tu masz wyjaśnienie http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=315

anubis2342

I wynika z niego niezbicie, że słowo to zostało przez Ciebie użyte błędnie. Podajesz link do wyjaśnienia, które przeczy zasadności użycia tego słowa w Twojej wypowiedzi. Wiesz w ogóle do czego się odnosisz? Bo mnie się zdaje, że bynajmniej nie ;)

A co do meritum Twojej wypowiedzi, czyli kwestii podobieństwa dwóch aktorów, to też uważam, że ono jest znaczne.
Pozdrawiam

anubis2342

Tak jakaś osoba przed tobą też to odczówała.
Według mnie oni podobni wcale nie są nie wiem co mają podobne, może głosy, bo Bloom ma taki ochrypły.

paula52781

Według ciebie nie według mnie tak i tej osoby kurde faja hehhehe

paula52781

"Odczuwać" pisze się przez "u".
A podobni faktycznie są.

anubis2342

bynajmniej to nie przynajmniej.

Ale racja,podobni.

krusnik1

I na odwrót.

anubis2342

Patrząc na zwiastun Hobbit;Pustkowie Smauga myślałem że Bloom gra 2 postacie:D

BlakJoint

miałam to samo, na pierwszy rzut oka są podobni ;P mają coś z siebie

anubis2342

Dokładnie, Bard to wykapany Will Turner z Piratów. Ja oglądam zwiastun Hobbita i myślę Orly gra dwie role?! xD

anubis2342

Mnie zawsze to zastanawia, jak można go mylić z Bloomem. Przecież oni są tak różni, że nie powinno być z tym problemu. A jednak... Jest inaczej.

xena_4

Każdy inaczej postrzega twarze. Dla jednego są podobne dla inne są róże. Mają w sobie podobieństwo :)

anubis2342

trochę mi zajęło zanim zdałam sobie sprawę że to dwie różne osoby :P

akam91

Teraz grają w jednym filmie "Hobbit: Pustkowie Smauga"

anubis2342

no wiem, byłam wczoraj i dlatego się zdziwiłam:) baaardzo podobni :)
szkoda że następna część za rok:(
ja Orlanda nie lubię (tz jego postaci, gry) ale wyjątkowo nawet dobrze zagrał:P (we władcy miałam ochotę go wyciąć)
Luke był fajny :) chociaż trochę nijaki liczę że w kolejnej części jego postać będzie hmm bardziej wyrazista że tak powiem:)

akam91

Ja nie miałem okazji jeszcze obejrzeć ale pewnie po nowym roku jeszcze u mnie w mieście będą grać w kinie więc się wybiorę :)

anubis2342

oj długo będą grać zapewne:)
polecam jak najbardziej:)

akam91

W Hobbicie bezdyskusyjnie najlepsza postać drugoplanowa! Bard w jego wykonaniu to po prostu zjawisko! Swoim wyglądem i głosem przyćmiewa nawet Bilbo i Kili'ego, którzy również moim zdanie zagrali genialnie.

anubis2342

Ja też ich często mylę;) Są niesamowicie podobni, jednak Evans jest bardziej męski ;)

anubis2342

podobni

anubis2342

bynajmniej =/= przynajmniej
to chyba najbardziej wkurzający błąd jaki ludzie popełniają pisząc w internetech...

anubis2342

oni są mega podobni jak widziałem zwiastun drugiej części hobbita to myślałem że to bloom i nie wiedziałem o co chodzi

i_szymczyk

Miałam tak samo, myślałam ,że Bloom gra dwie role dopiero później skumałam o co chodzi.... i to nie tylko w tym filmie w "Trzej Muszkieterowie" tez się pomyliłam......

anubis2342

ja myślałem , że to Oberyn z gry o tron :D

anubis2342

No właśnie ja też ich mylę czasami, np w tym teledysku. Od 3:55 minuty to Luke Evans czy Orlando Bloom? https://www.youtube.com/watch?v=WdgLMslbDuY

Pijany_Mistrz

https://www.youtube.com/watch?v=WdgLMslbDuY

anubis2342

Wczoraj przez cały seans myślałam, że oglądam film z Bloomem, jedynie głos mi nieco nie pasował. Dopiero filmweb mnie wyprowadził z błędu.

anubis2342

mam dokładnie tak samo cały film o Drakuli myślałam że to Bloom

samantal5

A dla mnie jest uderzająco podobny do Banderasa - i z facjaty i z gry aktorskiej - co oczywiście na plus, bo AB jest OK :)