Nie wiem dlaczego ale ciągle go mylę z Orlando Bloom może dlatego są trochę podobni do siebie bynajmniej ja tak to odczuwam :)
I wynika z niego niezbicie, że słowo to zostało przez Ciebie użyte błędnie. Podajesz link do wyjaśnienia, które przeczy zasadności użycia tego słowa w Twojej wypowiedzi. Wiesz w ogóle do czego się odnosisz? Bo mnie się zdaje, że bynajmniej nie ;)
A co do meritum Twojej wypowiedzi, czyli kwestii podobieństwa dwóch aktorów, to też uważam, że ono jest znaczne.
Pozdrawiam
Tak jakaś osoba przed tobą też to odczówała.
Według mnie oni podobni wcale nie są nie wiem co mają podobne, może głosy, bo Bloom ma taki ochrypły.
Dokładnie, Bard to wykapany Will Turner z Piratów. Ja oglądam zwiastun Hobbita i myślę Orly gra dwie role?! xD
Mnie zawsze to zastanawia, jak można go mylić z Bloomem. Przecież oni są tak różni, że nie powinno być z tym problemu. A jednak... Jest inaczej.
Każdy inaczej postrzega twarze. Dla jednego są podobne dla inne są róże. Mają w sobie podobieństwo :)
no wiem, byłam wczoraj i dlatego się zdziwiłam:) baaardzo podobni :)
szkoda że następna część za rok:(
ja Orlanda nie lubię (tz jego postaci, gry) ale wyjątkowo nawet dobrze zagrał:P (we władcy miałam ochotę go wyciąć)
Luke był fajny :) chociaż trochę nijaki liczę że w kolejnej części jego postać będzie hmm bardziej wyrazista że tak powiem:)
Ja nie miałem okazji jeszcze obejrzeć ale pewnie po nowym roku jeszcze u mnie w mieście będą grać w kinie więc się wybiorę :)
W Hobbicie bezdyskusyjnie najlepsza postać drugoplanowa! Bard w jego wykonaniu to po prostu zjawisko! Swoim wyglądem i głosem przyćmiewa nawet Bilbo i Kili'ego, którzy również moim zdanie zagrali genialnie.
bynajmniej =/= przynajmniej
to chyba najbardziej wkurzający błąd jaki ludzie popełniają pisząc w internetech...
oni są mega podobni jak widziałem zwiastun drugiej części hobbita to myślałem że to bloom i nie wiedziałem o co chodzi
Miałam tak samo, myślałam ,że Bloom gra dwie role dopiero później skumałam o co chodzi.... i to nie tylko w tym filmie w "Trzej Muszkieterowie" tez się pomyliłam......
No właśnie ja też ich mylę czasami, np w tym teledysku. Od 3:55 minuty to Luke Evans czy Orlando Bloom? https://www.youtube.com/watch?v=WdgLMslbDuY
Wczoraj przez cały seans myślałam, że oglądam film z Bloomem, jedynie głos mi nieco nie pasował. Dopiero filmweb mnie wyprowadził z błędu.