Luke EvansI

7,9
36 454 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Luke Evans
dominik1980

I tak żadna z filmwebowiczek nie miałaby szans, więc czy to serio ważne, zkim sobie żyje?

yehet

W sumie masz racje nie istotne ale też nie wiadomo jak ci "fantastyczni" faceci wyglądają na żywo i czy jest z nimi w ogóle o czym pogadać...

dominik1980

Poprzez wywiady Luke wydaje się bardzo ciepłym i skromnym człowiekiem. No ale każdy ma też swoje zainteresowania i upodobania, więc nie wiadomo, czy akurat z daną osobą by się dogadał. A skoro ma jakiegoś faceta, to widać mają o czym rozmawiac. ;)

yehet

Każda potwora znajdzie swego amatora ...pracując kiedyś w hotelu widziałem sporo "gwiazd" Polskich oczywiście i zdecydowanie nie poznał bym nie jednej gdyby nie nazwisko zupełnie inaczej wyglądają w tv...

dominik1980

To te zależy, bo niektórzy są rzeczywiście nieźle zrobieni, a niektorzy po prostu naturalni. Nie zapomnijmy, ze zwykle gwiazdy upiększa także photoshop.

yehet

Pamiętam wokalistę z "weekend" i Anią Dąbrowską nie poznałem ich w hotelu widziałem też na żywo Markowskiego zupełnie inaczej wyglądają na żywo nie chce napisać jak ale domyślasz się...