Małgorzata Socha

6,7
9 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

Jak na polski rynek filmowo-serialowy jest bardzo dobrą aktorką. Co prawda zdarzają jej się słabiej zagrane role, ale to rzadko. Tylko czekam co nam jeszcze zaprezentuje…

michael051095

Dokładnie,gdzieś jej tam podeszła rola Violi i tak dalej poleciało,teraz już """gra"""" w reklamach:)

michael051095

Zgadzam się. W porównaniu z większością aktorek z M jak miłość, czy Barw szczęścia jest całkiem niezła. W serialach oczywiście. Malo filmów z nią widziałam, wiec jest mi trudno ocenić. Reklamę REXONY mogłaby sobie odpuścić :)

Maddie__

Tak, "Rexona" zdecydowanie spadłą na jakości, zatem nie warto było. :P

TheNekokuroi

A może dlatego spadła na jakości bo używasz jej do smarowania zapyziałej brochy lub niwelowania smrodu z tej że brochy zamiast do tego do czego służy Rexona.

tomucho77

Miły jesteś, nie ma co. A co do Rexony, to teraz kupiłam inny rodzaj i jest lepsza. Tamta była eko czy coś -była do kitu.
Trochę przykro, że oceniasz ludzi w ten sposób, ale cóż... Twój problem.
Ponadto...

TheNekokuroi

Ponadto... gdy czytałem twojego posta odniosłem wrażenie że to wina Sochy że spadła jakość Rexony, a wszystko przez to że zareklamowała tą markę.

Tak więc nie miej do mnie pretensji za ten tekst.

tomucho77

Rany, chyba jesteś przyzwyczajony do trolli, skoro tak ostro reagujesz. Nie mam nic do tej aktorki, zbyt mało filmów z jej udziałem widziałam, aby ją krytykować. Zaś komentarz był pół żartem-pół serio i był odpowiedzią na poprzedni. Peace.

michael051095

Chwała Bogu za kolejną grupkę mądrych ludzi którzy uważają Gochę za genialną aktorkę i nie obrzucają ją gównem tylko za to że jest piękną kobietą.

tomucho77

...pisze się "nie obrzucają (D) JEJ gównem". Dziękuję.

TheNekokuroi

Dziękuje za zwrócenie uwagi.