Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

Zapraszam do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/226281507531033/234774126681771/?notif_t=like. Spróbujmy wspólnymi siłami wywalczyć naszego cudownego Kevina i w tym roku w POLSACIE :-)

użytkownik usunięty
doyna

Ja już go nie chce .
BEZ przesady

Gdyby nie było Kevina, pomyślałabym, że coś się stało - i to na arenie globalnej! :D

użytkownik usunięty
milenkamilenka

To jest juz nudne ... dziewczynko

Przecież ironizuję... chłopczyku.

użytkownik usunięty
milenkamilenka

Świetnie .
Czekasz na Hobbita ? Mam taką nadzieję.... koleżanko

Hm, nie przepadam za fantastyką. Aczkolwiek czytałam zarówno ,,Władcę...'', jak i ,,Hobbita'' - mam pozytywne wrażenia. C
o do ekranizacji, to być może zobaczę, ale osobiście wolę filmy wolne od zgiełku mediów... kolego.

użytkownik usunięty
milenkamilenka

Jak czytałaś to powinnaś zobaczyć Władcę pierścieni oraz Hobbita bo naprawdę warto :D
polecam..... użytkowniczko

Trylogię widziałam, zaś ,,Hobbita'' nie :). Może kiedyś się skuszę :).

użytkownik usunięty
milenkamilenka

Warto obejrzyj bo bardzo fajny film

Okej, będę to miała na uwadze :D.

użytkownik usunięty
milenkamilenka

Ale jak fantasy cie nudzi co szkoda bo fajnie obejrzec bajeczny film i sie oderwac od rzeczywistosci .

Grawitacje będziesz oglądać ? Świetny film , rewelacyjny .

Nie powiedziałam, że nudzi, tylko, iż nie przepadam - to równica :D. Tak, tak, ,,Grawitację'' zamierzam zobaczyć w najbliższej przyszłości. A przy nawale obecnych spraw, będzie to pewnie za tydzień lub dwa - przy pomyślnych wiatrach :).

milenkamilenka

Jaki Offtop :D

Beza_Cat

Bywa :D

milenkamilenka

Powiem wam szczerzę,że jak dla mnie Kevin w święta jest totalnie przejedzony,taki świąteczny,bożonarodzeniowy klimat ma "Szklana pułapka"(1988) puszczana koło 21 jak czekamy na pasterkę,więc ja bym był bardziej za Szklaną Pułapką :)

pawel997402

Ja nie oglądam ani Kevina, ani ,,Szklanej Pułapki'', bo wg mnie nie na tym polegają święta ;).

milenkamilenka

To co w takim razie robić,kiedy się jest po kolacji wigilijnej,najedzonym do syta? 90% polskich rodzin włącza TV :)

pawel997402

Dokładnie! Moja babcia psychicznie ledwo wytrzymuje do końca posiłku, byle tylko spojrzeć na rodzinę Lubiczów, zajadających wieczerzę. A później aby obejrzeć prezydenta, siedzącego w kościele, w którym odbywają się występy. Rutyna.

milenkamilenka

No widzisz