Zapraszam do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/226281507531033/234774126681771/?notif_t=like. Spróbujmy wspólnymi siłami wywalczyć naszego cudownego Kevina i w tym roku w POLSACIE :-)
Hm, nie przepadam za fantastyką. Aczkolwiek czytałam zarówno ,,Władcę...'', jak i ,,Hobbita'' - mam pozytywne wrażenia. C
o do ekranizacji, to być może zobaczę, ale osobiście wolę filmy wolne od zgiełku mediów... kolego.
Jak czytałaś to powinnaś zobaczyć Władcę pierścieni oraz Hobbita bo naprawdę warto :D
polecam..... użytkowniczko
Ale jak fantasy cie nudzi co szkoda bo fajnie obejrzec bajeczny film i sie oderwac od rzeczywistosci .
Grawitacje będziesz oglądać ? Świetny film , rewelacyjny .
Nie powiedziałam, że nudzi, tylko, iż nie przepadam - to równica :D. Tak, tak, ,,Grawitację'' zamierzam zobaczyć w najbliższej przyszłości. A przy nawale obecnych spraw, będzie to pewnie za tydzień lub dwa - przy pomyślnych wiatrach :).
Powiem wam szczerzę,że jak dla mnie Kevin w święta jest totalnie przejedzony,taki świąteczny,bożonarodzeniowy klimat ma "Szklana pułapka"(1988) puszczana koło 21 jak czekamy na pasterkę,więc ja bym był bardziej za Szklaną Pułapką :)
To co w takim razie robić,kiedy się jest po kolacji wigilijnej,najedzonym do syta? 90% polskich rodzin włącza TV :)
Dokładnie! Moja babcia psychicznie ledwo wytrzymuje do końca posiłku, byle tylko spojrzeć na rodzinę Lubiczów, zajadających wieczerzę. A później aby obejrzeć prezydenta, siedzącego w kościele, w którym odbywają się występy. Rutyna.