Czy ktoś wie dlaczego nie gra w filmach? Ciężko mi uwierzyć, że nie dostaje żadnych propozycji - wydaje mi się, że wielu poszłoby do kina chociażby po to, żeby zobaczyć go w jakiejś innej "dorosłej" roli.
też mnie to bardzo zastanawia... to strasznie przygnębiająco wygląda, że tak zdolny aktor ostatni film ma z 2007 roku, do tego b. mierny
szkoda, że go więcej nie ma z czasów "Party Monstera" czy "Wszystkich świętych"
z tego co kojarze, to matka chciala horrendalnej kasy za to, by jej syn gral w kolejnej czesci kevina. producenci nie zgodzili sie i nie dostal angażu. pozniej chlopak zaczal ćpać, a że teraz wyglada jak wrak czlowieka, to nie ma co sie dziwic, ze nigdzie nie gra.
Możecie go zobaczyć w niszowym filmie Adama Greena 'The Wrong Ferrari', faktycznie chłopak nie wygląda zdrowo, ale sam film jest mocno surrealistyczną podróżą po wypełnionym ketaminą świecie Mario Brothers.
z tego co czytałam jest już po kilku odwykach, a po śmiertelnym wypadku siostry, którego był świadkiem, próbowal popełnić samobójstwo..szkoda aktora, teraz to wrak człowieka i kolejna dziecięca ofiara hollywoodu.