Czesto sie widywalii .. wcale bym sie nie zdziwila jakby ze soba krecili .. Na pierwszy rzut oka widac ze on jest jakiś "dziwny" . I choc lubie go za role KEvina to nadal budzi we mnie dziwne emocje ...
Nienormalny jesteś? Oni są przyjaciółmi!!!!! Wcale nie jest "dziwny"! Twoja opinia nie ma wyraźnych podstaw i opierasz się tylko na własnym widzimisię. kevin jesteś super- Jacko też! Pzdr dla fańów:*:*:*
Nie jest dziwny? Jest narkomanem i w wieku 27 lat jest już rozwodnikiem - dla mnie to nie jest normalne; czyli innymi słowy-dziwne. Poza tym nie wiem, czy wiesz, ale on nie nazywa się Kevin (to apropoś wypowiedzi: "Kevin jesteś super"); on ma na imię Macaulay. Mylą Ci się światy.
:) :]
tyle mam do powiedzenia, już dokonaliście jakże wnikliwej i trafnej analizy psychologicznej Culkina i Jacksona. żal:)
Penny 85 takich jak ty osądzających ludzi po wyglądzie i na podstawie własnych urojeń trzeba eliminować z życia publicznego.jesteś dupkiem człowieku.!!!
jednak cos ich laczy, bo Macaulay przyznal sie do 12 operacji plastycznych... mysle, ze jest dziwny :) nie no... raczej pokrzywdzony ;p