Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

Czesto sie widywalii .. wcale bym sie nie zdziwila jakby ze soba krecili .. Na pierwszy rzut oka widac ze on jest jakiś "dziwny" . I choc lubie go za role KEvina to nadal budzi we mnie dziwne emocje ...

Edytula_2

Nienormalny jesteś? Oni są przyjaciółmi!!!!! Wcale nie jest "dziwny"! Twoja opinia nie ma wyraźnych podstaw i opierasz się tylko na własnym widzimisię. kevin jesteś super- Jacko też! Pzdr dla fańów:*:*:*

lady_marion_3

Nie jest dziwny? Jest narkomanem i w wieku 27 lat jest już rozwodnikiem - dla mnie to nie jest normalne; czyli innymi słowy-dziwne. Poza tym nie wiem, czy wiesz, ale on nie nazywa się Kevin (to apropoś wypowiedzi: "Kevin jesteś super"); on ma na imię Macaulay. Mylą Ci się światy.

Edytula_2

:) :]
tyle mam do powiedzenia, już dokonaliście jakże wnikliwej i trafnej analizy psychologicznej Culkina i Jacksona. żal:)

alien_2

Penny 85 takich jak ty osądzających ludzi po wyglądzie i na podstawie własnych urojeń trzeba eliminować z życia publicznego.jesteś dupkiem człowieku.!!!

Edytula_2

jednak cos ich laczy, bo Macaulay przyznal sie do 12 operacji plastycznych... mysle, ze jest dziwny :) nie no... raczej pokrzywdzony ;p

Broniu

w "dużym świecie" to jest jak najbardziej normalne... on przynajmniej się przyznał.