Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

wg mnie to następca Pacino, De Niro, Oldmana, Nicholsona i Hopkinsa razem wziętych. Już jest gwiazdą a co dopiero za pare lat. Jego ostatnie produkcje sa naprawdę fantastyczne. Dla mnie to aktor XXI wieku.

Vaylander

A.Y.F.K.M. ?

andriej2

hahah dokladnie to samo sobie pomyslalam :D

andriej2

lmfao dokładnie! xD

Vaylander

Kolega powyżej ma racje. Czy ty sobie kpisz?! Muszę przyznać jako dziecko był zawalisty, słodki uśmieszek i niewinne oczka, ale zobacz co on zrobił ze swoim życiem... jednym slowem spie***** je! Jesli nie zaczął by pić i ćpać, mógłby być kimś jak... sama nie wiem, nie chce obrazic zadnego z fanów... po prostu gdyby zaczż myslec mógłby cos osiagnac i być rozpoznawalny, bo teraz gdyby ktos zobaczyl go na ulicy, jedyne co by przychodzilo na mysl to KEVIN. do innych filmów brali go wlasnie ze wzgledu na legede KEVINA!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vaylander

jak zobaczyłam tę opinię, to myślałam, że wzrok mi szwankuje. Niestety, to nie to... o.O

Vaylander

Narkotyki sa jednak nie dla wszystkich

użytkownik usunięty
Vaylander

haha, chyba sobie żartujesz

Vaylander

Troszkę nie na miejscu pisanie tak wielkich nazwisk jak Al Pacino, którego nie kojarzymy z jednej postaci(np. Michael z "Ojca Chrzestnego") czy też de Niro w jednym zdaniu z Culkinem, wiecznym chłopcem, który szczyci się rolą w jednym filmie...

classical

Pacino też tylko jedną rolę w zyciu miał - Ojciec Chrzestny, a De Niro - Poznaj moich rodziców. To są aktorzy jednej roli w dodatku gorszej od Macaulaya.

Vaylander

Hahaha. Tyle.

Vaylander

Tylko pan Pacino i De Niro mają po Oscarze, taka jest zasadnicza różnica.

Vaylander

"De Niro - Poznaj moich rodziców"- nie komentować wypowiedzi tego użytkownika sam się skomentował.

udun17

To najlepszy film tego amatora.

Vaylander

Każdy ma prawo do własnej opinii, taka jest prawda, ale zanim zaczniesz pisać, że Robert De Niro to "amator" i aktor jednej roli to weź się może troszkę dokładniej zapoznaj z jego karierą aktorską i filmami, w których zagrał (może na początek 'Taksówkarz' albo 'Chłopcy z ferajny'?), a dopiero potem wypisuj takie obraźliwe uważam komentarze. Powiem więcej - ta strona pozwoli Ci tego dokonać, więc nic prostszego. Tyle ode mnie. (uff bardziej poprawny być nie potrafię)

TwojPan

Chłopcy z Ferajny? Nie oglądam guwien. Wole jak poznać moich rodzicuw.

Vaylander

Sądząc po pisowni nie masz też 18 lat. Dla tego nie dziwi mnie, że jeszcze Chłopców z Ferajny nie widziałeś/aś.
Z filmami jest trochę jak z literaturą, każdy ma różne gusta, ale każdy kto przeczytał coś więcej niż elementarz czuje różnice między wybitną pozycją a Kaczorem Donaldem. Z całym szacunkiem dla fanów komiksu.

milosann

mam 12 latQ i z kaczoruw donalduw jusz wyroslem

Vaylander

Dziecko drogie czemu wypisujesz taki bzdury.Temu aktorowi do tych najlepszych dużo jeszcze brakuje i nigdy do tego nie dojdzie bo mu starczy życia.

lucyna63

nie ómiesz czytać? nie jestem dziecko bo mam jusz 12 lat

Vaylander

A le w porównaniu ze mną to dalej jesteś dzieckiem.Pełnoletni jeszcze nie jesteś.

lucyna63

ale jusz prawie i pszynajmiej jestem modrzejszy hejterze

Vaylander

Czy mondrzejszy to bym nie powiedziała.Bo żeby aktora drugiej kategorii porównywać to tych najlepszych to już gruba przesada.

Vaylander

nie karmić trolla :)

Vaylander

Uwielbiam takie tematy xD
a najśmieszniejsi są w nich ci debile, którzy biorą takie komentarze na serio, potem są święcie oburzeni i oczywiście zaczyna się flejm ;)
O dziwo zawsze się sporo takich znajdzie. Toż to nawet nie jest troll, od tego tematu bije tak oczywistym sarkazmem i ironią, że naprawdę nie wiem jak można to wziąć na serio. To smutne.
Ludzie są jednak głupi...

Vaylander

aaaaahhahaha! top 100! woo hoo! właśnie sobie przejrzałam, i tylko jedno pytanie mam: billy elliot na 66? dopiero? why? dear Lord! :))

djathtas

Świetny film, ale wyżej są jeszcze lepszer produkcje :)

Vaylander

cóż, teraz przynajmniej pamiętam że każdy ma swój gust filmowy, więc się nie czepiam :) ale za k-pax to cie od teraz lubie lol ;))

Vaylander

powiem krótko: ile lat masz tyle sobie miej ale jeżeli chcesz pisać o takich aktorach jak Al Pacino lub De Niro to zapoznaj się z filmami w których grali. A jeżeli chodzi o to, że może być wielkim aktorem- tak, jeżeli zacznie żyć normalnie. O Ledgerze tez tak mówili i niestety już się nie przekonamy kim mógłby być bo on także nie poradził sobie ze sławą a wróżono mu świetlaną przyszłość!

Hexa_Sandra

Mam jusz dwanaście latkuw wienc sie nie śmiej

Vaylander

A myślisz może że jak masz już 12-lat to już wiesz który aktor jest najlepszy,a w zasadzie gówno wiesz.

lucyna63

wiem bardzo durzo, na pe wno wiencej od ciebie pieńciolatku

Vaylander

Oj dziecko,dziecko.A studia w tym kierunku jakieś skończyłeś bo chyba nie.O ile się nie mylę to jesteś dopiero w gimnazjum to jeszcze dużo ci brakuj.

lucyna63

do gimnazjum idę za rok znawco a poza tym moja mama muwi mi rze znam sie dobrze na wszyskim

Vaylander

Mamusi trzeba słuchać,ale nie w tym przypadku.Może by był dobry,ale go zepsuły narkotyki i alkohol.

lucyna63

hyba ciebie zniszczył alkochol i narkotyki analfabeto

Vaylander

Po pierwsze nie pije alkoholu i nie używam narkotyków.
Po drugie najpierw poczytaj sobie jego bibliografię a póżniej się kłuć .

lucyna63

kłuć to może osa

Vaylander

Wiesz co Ci powiem:po pierwsze
nie będę się z tobą kłucić po jesteś jeszcze zasmarkaty jak dla mnie
po drugie zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy,a gówno wiesz jakie jest życie.

lucyna63

kłucić hahahahahahahahahahahahhahahahhahahaahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahh ahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahah hahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahaha hhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahah ahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahaha hahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahaha

lucyna63

właśnie

lucyna63

"poczytaj jego bibliografię".

użytkownik usunięty
Vaylander

Chłopie spokojnie jako dziecko to on był spoko fajnie grał ale teraz nic pozatym....

Vaylander

Nie.

crazy_race

Nie wiem czy wiecie ale jak dla mnie ten pan jest mądrzejszy od tych wszystkich osób które komentują tą totalną prowokację ....

LoLeK15

A można potwierdzić to tym że ten Pan wyraźnie zna się na kinie; wystarczy popatrzeć na najwyżej oceniane filmy tego męża
Jak dla mnie każdy myślący osobnik nie wypowie się już w tym temacie ...

LoLeK15

Lubię się śmiać z takich trollków zawsze mnie rozmieszają. To zabawne że zawsze znajdzie się taki półgłówek szczeniak co bawi się w tanie prowokacje. Nigdy nie przestanie mnie to bawić

Vaylander

Bierzesz coś? :D Kevina zagrał bardzo dobrze, ale od tamtej pory nie grał w niczym godnym uwagii, ani nie grał za dobrze. I jeszcze ta jego zaćpana twarz, nie mogę na niego patrzeć. Jak się dowiedziałem że Mila Kunis z nim była to myślałem, że się przewróce. Taka duuupa z takim czymś jak Macaulay.... SZOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!
ON NIGDY NIE ZASTĄPI TAK WSPANIAŁYCH AKTORÓW JAK DE NIRO, PACINO, HOPKINS CZY OLDMAN. :D

joker895

nie mieści mi się w głowie jak można nabierać się na prowokacje takich użytkowników jak Vaylander... Szczególnie niski ukłon w kierunku lucyny63...

Ryjufkozaur

Odczep się.