A ja go tam lubię a to że ćpa to jego prywatna sprawa nikogo to nie powinno obchodzić co robi !!!!!! ludzie on jest już dorosły może robić co mu się podoba a 26 sierpnia w tym roku skończy 27 lat. Ja go lubię i jestem jego tak zwaną Fanką a film " My Girl " to bym mogła oglądać prawie codziennie :-)
culkin w wieku około 14 był tak powszechnie rozpoznawalny i tak uwilbiany przez szeroko pojetą amerykanską widownie iz wpłyneło to drastycznie na jego dalsze zycie..stracił jakikolwiek nadzor rodzicow zył sam dla siebie z ogromnym majątkiem...dziecko w jego wieku niepowinno byc pozostawione same sobie a macaulay był i niestety jak kazde dziecko jemu podobne poradził sobie z tym wszystjkim na swoj sposób czyli poprpstu zle
bardzo go lubie zeby niebyło ze go krytykuje ale jego historia jest chyba jedną z najtragiczniejszych w buzliwej przeciez historii hollywood
na polskim rynku ukazała sie własnie książka culkina mam zamiar ją kupic i tobie polecam
"to że ćpa to jego prywatna sprawa nikogo to nie powinno obchodzić co robi"
On jest osobą publiczną, tak zwaną gwiazdą, a w tym zawodzie podstawą jest dzielenie się swoim prywatnym życiem z innymi; bo ludzi(mam tu na myśli jego fanów) obchodzi co on robi.