Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 508 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

wróciłem 2 dni temu z USA i w wielu gazetach tak pisało, jakaś afera była

Flashpoint

tylko, że gdy Jackson miał proces, to Macaulay Culkin go bronił ;p

nie_zarejestrowany

bo ponoć zapłacili rodzicom za milczenie więc pewnie kazali mu sprawiać wrażenie jakby nic takiego się nie stało.

Victoria_B

być może; jednak należy pamiętać, że takie procesy mają charakter wyłącznie poszlakowy, więc z oskarżeniami byłbym jednak ostrożny

Victoria_B

jasne, bo małemu milionerowi była potrzebna kasa, poza tym wątpię by rodzice molestowanego dziecka milczeli

BlackRose58

Mi się wydaje że to nie prawda przecież sam Culkin ile razy mówił że bardzo był zżyty z Jacksonem a wątpie że by tak było gdyby rzeczywiście go molestował.........

Mrasiunia97

Syndrom sztokholmski

nie_zarejestrowany

Syndrom sztokholmski

McLlovin

Dość wątpliwe, a dlaczego, to wyjaśniłem już wyżej. Mogę dodać jedynie, że zostało udowodnione, iż wspomnienia można wmówić i to dość łatwo zarówno dzieciom jak i dorosłym.

nie_zarejestrowany

Jeżeli według ciebie to że go bronił zaprzecza temu że to syndrom sztokholmski to jesteś w błędzie, bo to właśnie potwierdza moją teorię.

McLlovin

Nigdzie nie twierdziłem, że zaprzecza, uważam, że to wątpliwe i wyjaśniłem dlaczego. Bardziej prawdopodobne jest, że nie był molestowany, a zeznał, że był niż na odwrót. Też wyjaśniłem dlaczego.

nie_zarejestrowany

doprawdy bardziej prawdopodobne że Jackson się tylko przyjaźnił z tym dzieciakiem

McLlovin

Proponuję obejrzeć biografię Jackson'a, a potem wypowiadać się na jego temat.

RockyOne

nie dzięki

McLlovin

No to nie wypowiadaj się.

RockyOne

tego mi nie zabronisz

McLlovin

Nie mogę. Na takich jak Ty nie ma rady.

RockyOne

to nie próbuj

McLlovin

Może jednak będę się starał.

RockyOne

Po co ta dyskusja? Po co się kłócić z ignorantami?

McLlovin

w rzeczy samej

Flashpoint

Zazdroszczę pobytu.

Flashpoint

Ufaj w to, co piszą w gazetach...boże, człowieku...

Flashpoint

Serio? Nie masz swojego rozumu?

Flashpoint

A księżną Dianę porwali kosmici.

Flashpoint

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.” - Mark Twain.

Micheal Jackson owszem, był oskarżony o molestowanie dziecka. Jednak wg mnie ojciec dzieciaka próbował po prostu wyłudzić pieniądze od Jacksona. Choć nie ufam onetowi tutaj jest inne spojrzenie na tą całą sprawę: http://muzyka.onet.pl/pop/michael-jackson-najbardziej-ponizajaca-proba-w-zyciu/p smbw

A co do Culkina. Również nie sądze, że Jackson mógł go molestować. Czy po takim czymś Culkin zgodziłby się zostać ojcem chrzestym Blanketa, syna Micheala? Gdyby tak się było, prędzej nie chciałby mieć wiecej do czyniena z królem popu, a żył z nim w przyjaznych stosunkach.

_DeathEater_

to byly i sa zwykle nagonki na jacksona ze to i tamto , chcieli go zniszczyc
do tego te wszystkie tabletki itp
to niszczy organizm i potem ...to juz wiecie

Flashpoint

głupota ludzka nie zna granic. Jackson nie był pedofilem! Prawdopodobniej był gejem i sypiał ze swoimi tancerzami. Ale to też plotki. Tak naprawde to nikt nie wie