Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

A widział ktoś "Party Monster"? Culkin zagrał świetnie, w bardzo ciekawym obrazie.
Był po prostu gwiazdą dziecięcą i wraz z wiekiem stracił urok, który dał mu sławę w młodości. Często tak się dzieje. Nie widzę jednak powodu, dla którego należałoby się o nim tak negatywnie wyrażać (to bardzo delikatne określenie tekstów, które się tu pojawiają).

Artur_51

Oglądałem "Party Monster", a także "Sex and Breakfast". Uważam, że w filmie "Marty Monster" Macaulay zagrał rewelacyjnie, wg mnie tylko dobry aktor heteroseksualista jest w stanie tak dobrze zagrać osobę homoseksualisty i tak realiztycznie oddać tę rolę na filmie przed kamerami. Nawiasem mówiąc bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten film i dużo bardziej cenię teraz Macaulay'a jako aktora filmowego. Natomiast w "Sex and Breaakfast", jeśli ktoś ten film oglądał Macaulay zagrał trochę zbyt sztucznie i nie najlepiej. Nawiasem mówiąc film jest raczej mało znany w Polsce i nie ma zbyt dobrych opinii. Nie można zaprzeczyć, że rola w filmach "Kevin sam w domu" odcisnęła się wyraźnie na jego karierze (nawet teraz wygląda jak duży Kevin), czym można tłumaczyć jego długą nieobecność w Hollywood.