Nie był brzydki zanim zaczął ćpać i spier_dolił sobie karierę . Miał doskonały start i było na 99% pewne że zostanie magagwiazdą. Ale cóż , jak się chce to zawsze znajdzie się sposób by wszystko popsuć
Pod wieloma względami. Uwielbiam go jako człowieka, aktora, i dla mnie bynajmniej nie jest brzydki, lubię jego urodę. No i czuję do niego dość spory sentyment, bo wychowałam się na filmach z nim. Choć to jest tylko i wyłącznie moje zdanie o nim, ty go chyba najwyraźniej nie lubisz, chociaż skrytykowałeś tylko jego wygląd zewnętrzny.
-Na stronie skrytykowałem tylko wygląd ale moja ocena jest całością jego aktorskiego kunsztu.Pierwsza rzecz jest taka że to aktor powiedzmy dziesięciu lat.Był w tym okresie świetny,nie mówie że nie,ale to dosyć krótki okres jak na aktora który zaczyna grać w tak młodym wieku.
-A co do urody,jednemu sie podoba innemu nie.Nie narzucam innym swojego zdania,wyrażam własny pogląd.
-A na moją niską ocene miała też swój wkład telewizja polsat;)
To po co tworzysz post, który sugeruje, że Twoje ocena Jego aktorstwa obejmuje główne lub tylko Jego nie wyględność (Twoim zdaniem)? Głupia prowokacja? Po co? Nie wydajesz się głupi przecież (pytam z czystej ciekawości).
To że pisze ze uważam go za brzydala wcale nie znaczy że moja ocena obejmuje wyłącznie jego urode!!!!!! Źle odebrałaś mój wpis.
był ślicznym dzieckiem :) takim rozkosznym:) teraz też nie wygląda źle, jest całkiem przystojny. Mówicie, że już po jego karierze?