Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin

8,6
10 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Macaulay Culkin

ale z niego brzydal ja nie moge...

fauzi

Nie był brzydki zanim zaczął ćpać i spier_dolił sobie karierę . Miał doskonały start i było na 99% pewne że zostanie magagwiazdą. Ale cóż , jak się chce to zawsze znajdzie się sposób by wszystko popsuć

użytkownik usunięty
fauzi

On jest genialny.

Czemu genialny? rozwiń jeśli możesz.

użytkownik usunięty
fauzi

Pod wieloma względami. Uwielbiam go jako człowieka, aktora, i dla mnie bynajmniej nie jest brzydki, lubię jego urodę. No i czuję do niego dość spory sentyment, bo wychowałam się na filmach z nim. Choć to jest tylko i wyłącznie moje zdanie o nim, ty go chyba najwyraźniej nie lubisz, chociaż skrytykowałeś tylko jego wygląd zewnętrzny.

-Na stronie skrytykowałem tylko wygląd ale moja ocena jest całością jego aktorskiego kunsztu.Pierwsza rzecz jest taka że to aktor powiedzmy dziesięciu lat.Był w tym okresie świetny,nie mówie że nie,ale to dosyć krótki okres jak na aktora który zaczyna grać w tak młodym wieku.
-A co do urody,jednemu sie podoba innemu nie.Nie narzucam innym swojego zdania,wyrażam własny pogląd.
-A na moją niską ocene miała też swój wkład telewizja polsat;)

fauzi

To po co tworzysz post, który sugeruje, że Twoje ocena Jego aktorstwa obejmuje główne lub tylko Jego nie wyględność (Twoim zdaniem)? Głupia prowokacja? Po co? Nie wydajesz się głupi przecież (pytam z czystej ciekawości).

uwieziona

To że pisze ze uważam go za brzydala wcale nie znaczy że moja ocena obejmuje wyłącznie jego urode!!!!!! Źle odebrałaś mój wpis.

fauzi

Ok

fauzi

był ślicznym dzieckiem :) takim rozkosznym:) teraz też nie wygląda źle, jest całkiem przystojny. Mówicie, że już po jego karierze?

MeMarie

Nie przesądzajmy.Nie z takich dołków ludzie wychodzili.