Myślę, że byłby z niego dobry aktor gdyby miał "normalne" życie. Rozwód rodziców, którzy pokłócili się o jego fortunę przyczynił się pewnie do tego, że chłopak się stoczył i popadł w nałogi... Szkoda go
Może i nie wróżyło, ale to totalna bzdura - facet ma się dobrze i gra w świetnych, ambitnych filmach.
jako dziecko byl bardzo nieszczesliwy...
wcale nie chcial grac w filmach to rodzice go zmuszali dla kasy oczywiscie.
mozliwe ze teraz to jest szczesliwy a to ze pali marihuane...
kto z was nie palil? na pewno wiekszosc jednak tak (nie mowie ze wszyscy)
to jest jego blad, bledy i my tez popelniamy
co wy gadacie on ma talent przyciąga ludzi !!! a to ze popadł w nałogi jest wynikiem braku dzieciństwa i rodziców pojebusów !!!!!!!!!!! ale on już wychodzi z tego !!!
zacznijmy od tego, że prawie każde "dziecko Hollywood" ma jakieś problemy.. większe lub mniejsze. I niestety czym wcześniej zaczyna tym wcześniej kończy. Oczywiście są wyjątki. I taka prwada, że talent nic a nic nie wiąże się z życiem prywatnym. Aktor może być kompletnym pijakiem i narkomanen, może oczywiście przez to tracić tylko szacunek, ale jeśli ma talent to żadne narkotyki "nie pomogą" ;)
Dwa ostatnie flmy tj party monster oraz sex and breakafst,są naprawdę godne
polecenia! Są zupelnie inne i pokazują, że Culkin jest w stanie zagrać
naprawdę wszystko
Pomimo wszystko to świetny koleś i jak dla mnie gra super, jest bardzo sympatyczny ;D
Ty minis19! nie lubisz ćpunów? to sam sobie zaprzeczasz bo jednego z największych ćpunskich, sprzedajnych dziwek masz w avatarze hehe a wogule to wogule tam to hehe uśmiałem się, pa
Aktor z niego jest i to całkiem niezły,. Gra nie tyle w kasowych, co w ambitnych filmach. Ćpa? Od kiedy to trawka jest ble? Założę się, że 3/4 z Was kiedyś chodź raz się zaciągnęło. Mniejsza. Miał schrzanione dzieciństwo i dlatego jest jaki jest, ale talent ma.