Stuhr, czekamy na twoją rolę agenta Mossadu, który zabija palestyńskie dzieci. Skoro tak kochasz prawdę, to kochaj całą prawdę, a nie tylko to, co pozwoli ci się połasić do pewnych środowisk.
To,że twoje życie jest do dupy nie można za to winić innych.Najpierw zacznij od siebie i zapytaj się co ja zle zrobiłem,że krytykuje innych.
Mnie twoje życiowe rady nie interesują. Krytykuję innych, bo mam takie prawo. Ja też jestem krytykowany i nie lamentuję.
Brednie. Ja nie będę siebie krytykował. Inni mnie wyręczają. Ja jestem krytykowany, krytykuję innych. Tutaj Żydów, którym się wydaje, że są stworzeni do politycznej władzy nad światem. NIE SĄ!
A tobie kto, lekkoduchu, nawciskał tych naiwnych historyjek?
Mówisz "polaczków"? A spróbuj napisać "żydek", to od razu ci post skasują? Skąd ten parasol ochronny nad nimi? Dlaczego nie traktuje się ich tak samo jak innych?
Izraelici sobie "radzili" pasożytując na innych, skąd zewsząd byli przepędzani.
Niesamowite! W czerwcu napisałeś "żydek" i... nie... skasowali!!!
Chyba się zaczęło! Bier nagana, biało-czerwoną opaskę, listę okolicznych Żydów - i do roboty.
Tak, napisałem "żydek", ponieważ jakiś pożyteczny idiota napisał "polaczek". Jeżeli "polaczek" jest dopuszczalne i nikogo nie razi, to i "żydek" jest dopuszczalne, ponieważ wy nie jesteście żadnymi świętymi krowami.
A jak twoi ziomkowie odróżniają swoich od obcych? Czyżby u was też ma panować taki nimb tajemnicy, kto rządzi? A może jest inaczej? U was mają rządzić swoi (i słusznie)? Tylko dlaczego u nas macie rządzić wy? Bo z jakiego to powodu nie można powiedzieć, że ktoś jest Żydem? A może masz inną teorię ukrywania się pod polskimi nazwiskami, nietłumaczącą tego chęcią przechwycenia w sposób niejawny władzy?
Rozumiem tę urocza logikę troglodyty. Według niej, jeśli ktoś (przykładowo) kopnie ci matkę, ty natychmiast odkopujesz matce agresora. A co, niech ma. Zgwałcą ci siostrę? Ty ima zgwałcisz - tak sprawiedliwie. To ma zresztą swoją nazwę: prawo Hammurabiego. stosowano dawien dawno i niewiele ma wspólnego z tradycjami zarówno polskimi jak i chrześcijańskimi. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, prawda?
U nazistów wprowadzono zasadę, żeby Żydom nadawać imię koniecznie żydowskie w brzmieniu. Więc rozumiem twoje tęsknoty, ale troche czasy nie te. Choć kto wie? Nie wszyscy uczą się na błędach. Niektórym nawet smród kominów krematoryjnych nie wystarczy.
Ja też rozumiem tę uroczą logikę żydowskich świętych krów... Wielu to rozumie, dlatego jeszcze świat do was nie należy...
Widzisz, nawet nie jesteś w stanie odpowiedzieć w temacie i na temat. . Zostają tylko święte krowy i... święte krowy... i jeszcze święte krowy... Kolejne mrowie żydowskich krów. Podczas gdy w twoim przypadku adekwatne byłyby barany.
Zmień bateryjkę.
Widzisz, agencie Hasbary, nie spełniłeś twojego zadania. Nie udało ci się sprowokować głupiego goja, żeby ćwierkał tak, jak ty mu zagrasz... Wiem, że nigdy nie ustąpisz, nie ustąpicie, bo to należy do waszego modus vivendi: nieustępliwość, podłość, podstępność, perfidia, matactwo, pasożytnictwo.
Zupełnie mi wystarczy to, co piszesz i jak piszesz. Wujcio Dolfi byłby zadowolony z takich rezolutnego smyka jak ty. Bo najważniejsza jest tradycja. Ta zdrowa, żydożercza, rzecz jasna.
Tak, tak, agencie Hasbary... Doceń samego siebie... Bo w Izraelu chyba będą niezadowoleni z efektów twojej "pracy"...
A to nie jest napisane? Nawiązuję do tego, że Stuhr dobrze wie, komu się podlizać, żeby "karierka" się rozwijała. Na pewno nie chodzi tu o żadną prawdę, bo gdyby chodziło, to zagrałby w filmie o tematyce niewygodnej dla Żydów.
No to się śmiej... Nawet nie zauważysz, jak zostaniesz w samych skarpetkach... Takich jak ty Lenin nazywał полезный идиот... który wierzy, że interesów narodowych nie ma, bo uwierzył tym, którzy swoich interesów narodowych pilnują z całą pieczołowitością... Im w to graj...
To nie komentuj. Zajmuj się głupotami serwowanymi przez TVN albo Polsat, uważaj, że nie ma interesów narodowych, że wszyscy są tacy i czekaj, aż się obudzisz w samych skarpetkach okradziony przez takich, którzy jednak zajmują się poważnymi sprawami, dbają o swoje interesy narodowe (czyli Żydzi).
nie będę tego komentował nie dlatego że nie interesuje Mnie co się dzieje wokół Mnie. Nie chciałem tego komentować bo rzygać się chce od czytania Twoich wypocin pseudo patrioto
A stąd, że czytam coś więcej niż propagandę, gdzie nie chcą jakoś dziwnym trafem powiedzieć, co to jest "pożyteczny idiota" (Lenin: полезный идиот), bo by stracili słuchaczy, na których głupocie mogą jechać. Ty jesteś pożytecznym idiotą.
"Chyba nie"... Ty za to nic nie czytasz... Ty łykasz jak kormoran... Łykasz to, co pewne środowiska wysmażyły, żeby się wzbogacić okradając nas.
I co, i co - oświadczenie kolegi dało mu ostanie słowo, jak zauważyłeś łaskawie i uprzejmie, czy nie dało....? Co za zagadka! Jak niewiadoma!
no dobra, miałeś w rodzine morderce ,kolaboranta, śmiecia, ktory mordował naszych rodaków, ale po co się z tego powodu wyżywasz na Stuhrze?
Nie miałem żadnego mordercy, kolaboranta czy śmiecia w rodzince. Nie będę bulił Żydom, bo ci myślą, że będą ciągle zarabiać na II wojnie światowej. Wyżywam się na tym zdrajcy, bo na to zasłużył.
Wystarcz że spojrzycie na oceny tego jegomościa. Jego pasją jet poszukiwanie ludzi filmu którzy mają coś wspólnego z Żydami lub ukazują Polskę w niekorzystnym świetle i wystawianie im jedynek. Ciekawe skąd czerpie te informacje. Pewnie z jakiegoś supertajnego niezależnego źródła. Bo mejstrimowe media sterują. Ciekawe co z TVP. Zapewne jet święta. A każdy siedzi 24h przed telewizorem jego zdaniem. Także powodzenia. Utwierdzaj się w przekonaniu że te oceny zmienią obraz świata i społeczeństwa nie tylko w naszym kraju, ale także na powierzchni całego globu. Może kiedyś w akcie desperacji wkroczysz na premierę któregoś prosemickiego filmu i zafundujesz niezłą masakrę z broni maszynowej. Godne pochwały.
a jak twój dziadzio opowiadał o tym jak widłami dziurawił Żydów i kablował Polaków, to pewnie słuchaleś i chłonąłeś wiedzę calym sobą
Mój dziadzio nikogo nie dziurawił. A czy wiesz, że jak Rosjanie wkraczali do Polski 17.09.39, to Żydzi mieli już przygotowane listy Polaków na zsyłkę? A może coś wiesz o ich roli w KGB, NKWD albo polskim SB? Mówi ci coś "żydokomuna"? A może wiesz, kim był braciszek Aarona Szechtera ukrywającego się pod pseudonimem konspiracyjnym "Adam Michnik"? Pewnie nawet nie dasz temu wiary, bo przecież taki ci mówi żydowska prasa gadzinowa... Że Żydzi są niepokalani, że Żydzi cierpieli i że Żydom należy się teraz za to bezkarność i bulenie do końca świata i o jeden dzień dłużej.
Nie zwyczajnie nudna. Czyli: Żgać się chce jak czyta się twoje 'natchnione' brednie. Nie dorabiaj sobie skrzydeł bo ledwie chodzisz.
Co za wyedukowany dureń. Śmieję się jak to czytam... Co że google istnieją pokazujesz? Czy że bezmyślnie stosujesz cytaty łacińskie z dowodów naukowych? Idź swój ulubiony serial włącz Świat Według Kiepskich. Pewnie tam fabuła cię kręci.
Wiem, pożytecznym idiotom wydaje się, że skoro oni wiedzą wszystko od propagandystów, to pozostali też. Że niepodobna dotrzeć bez wiedzy bez czyjejś propagandy...
Wiem, kręcić mają mnie tylko filmy o żydowskim cierpieniu... W ogóle tylko oni cierpieli i cierpią, więc należy im bulić i dać władzę nad światem w łapy, do czego zawsze dążyli...
Wiesz na czym polegał sens tego zdania? Jedyne co potrafisz to odbić piłeczkę? Małpy robią to lepiej. Chcesz to zadzwoń porozmawiamy.
"Wiesz na czym polegał sens tego zdania? Jedyne co potrafisz to odbić piłeczkę? Małpy robią to lepiej. Chcesz to zadzwoń porozmawiamy."