Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
78 238 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Sądzę że gdyby nie Jego Ojciec (swoją drogą dobry aktor),to on sam by nigdy nie osiągnął tego co mu się osiągnąć udało.

Inteligentny z Niego facet,ale dla mnie jest zbyt poważny i nudny w filmach...jednym słowem nie potrafi grać.

Sztywniak na ekranie,nawet o wojewódzkiego nie potrafił się wyluzować.

Maciek popracuj nad sobą :).

Al_Capone_3

A ja ja mam odwrotne zdanie, ciężko wyrastać w cieniu swojego ojca, ale młody pobił go jak nic, a jak chcesz zobaczyć jaki jest wyluzowany to zobacz skecze kabaretowe z jego udziałem. Parodia Sojki jest the best. Za to jego ojciec... no cóż nie jest dobrym aktorem i gdyby np. nie seksmisja w której ukradł swojemu partnerowi wszystkie najlepsze teksty to pewnie by nie wypłynął. A co do wojewódzkiego to przyciesz debil któremu tatuś kupił dosłownie wszystko w życiu od szkoły zaczynając a na karierze skończywszy. (jego ojciec jest jakimś producentem muzycznym czy coś w tym stylu, albo właścicielem firmy fonograficznej... dokładnie nie wiem bo mi to wisi) Ale idol był przecie zrobiony dla niego żeby go wypromować (wojewudzkiego) Wiec jaki to autorytet niby ?

Rafik_777

satyrykiem na pewno jest lepszym od ojca....ale aktorem? Jak Jerzy Stuhr byl w wieku Macieja to już wsławił się wielką rolą w Wodzireju. W ktorym filmie Maciej zbliżył sie chociażby do takiego poziomu? Jak wiesz to powiedz, jesli nie ogladalem to chetnie obejrze takie cudo i skonfrontuje moje odczucia z Twoimi.

Al_Capone_3

a ja Cię popieram.
tylko że uważam, że Maciej totalnym beztalenciem nie jest. i sztwny też przecież nie jest. ;>

Al_Capone_3

Nie zgodzę się z tobą ,ten jeszcze młody , jest już (jak dla mnie) wybitnym aktorem.Potwierdza to w teatrze,na żywo.Faktem jest że zawdzięcza coś ojcu-to jest wielki talent aktorski.
Widziałem sporo polskich znanych aktorów na deskach ,ale Maciej zrobił na mnie ogromne wrażenie,oczywiście pozytywne.

Al_Capone_3

Jak dla mnie bardzo dobry aktor:)
I zgadzam się z tym, że jeżeli jego ojciec był już nazywany wybitnym aktorem kiedy on był w PWST to na pewno nie było mu z tego powodu łatwiej, a co do wyluzowania...zobacz sobie jakiś jego skecz to może zmienisz zdanie :}

Al_Capone_3

A ja w przeciwieństwie do innych znanych osób mających popularnych rodziców (Markowska na przykład, tfu!)o Maćku jakoś nigdy nie myślałam w kategoriach "ojciec mu załatwił karierę" czy coś w tym stylu. Nie zgadzam się również ze stwierdzeniem, że Maciej jest zbyt poważny i nie potrafi się wyluzować... Nie prawda. Ja obu panów Stuhrów cenię właśnie przede wszystkim za wyluzowanie. I za nietuzinkowe poczucie humoru. ;-)

Pozdrawiam.