Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
78 238 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Maciek imienniku, mimo wielu bzdetów na filmwebie jesteś the Best. A na dzisiejszej gali, wraz o seniorem pokazaliscie klasę.

m_gaw

Klasę? Chyba wodorosty i trzy metry mułu.

PoppinTom

no proszę, uaktywnił się pisowski troll. To była tylko kwestia czasu :)

m_gaw

Nie żartuj. Polityczne animozje zostaw dla siebie, to co opowiadał młody Stuhr na rozdaniu urąga wszystkim Polakom. Orły to od lat towarzystwo wzajemnej adoracji, głupoty i niesmaku. Ja jestem ponad tym całym bagnem, a pioruny zsyłam na wszystkich idiotów.

PoppinTom

a z czego się w tym kraju można śmiać? z polityków pis - nie, z ciągnącej się parodii smoleńskiej (i nie mówię o samej katastrofie) - nie, z głupot które rząd porobił na arenie między narodowej - nie, z rosnących jak grzyby po deszczu pomników i ulic z Kaczyńskim - też nie, z tvpis i ich rzetelnego dziennikarstwa - też nie, z wycinania lasów - nie. To tak na szybko mi przyszło.
Smutny robi się nasz kraj.
PS. zapomniałem, przecież można śmieć się z Komorowskiego i po.

m_gaw

Jak Pan Jerzy S. będzie miał nawrót raka i mu się umrze przypadkiem to nie zapomnij mi i Maćkowi przypomnieć się pośmiać. Zero tolerancji dla głupoty w mediach i lansowania postaw anarchistycznych. Swoją drogą jest granica pomiędzy inteligentnym żartem a żenadą. Smutne jest bezrefleksyjna chichranie się ze wszystkiego. Na rozdaniach nagród czy publicznych wystąpieniach żart jest jak najbardziej na miejscu ale musi być przemyślany. Kolejny dowód na to iż zgapiamy jak małpy w ZOO to co dzieje się za oceanem i uznajemy za normalne. Poklask dla takich wystąpień uwłacza rozumowi.

użytkownik usunięty
PoppinTom

Dokładnie, trzeba piętnować chamstwo i anarchię bez względu czy się popiera pis czy inną partię a może jest się apolitycznym. Dla mnie ludzie pokroju szczura czy niergala to cienkie bolki. Choćby łatwo się nabijać z kk bo to w sumie bezpieczne. Żaden kozak jednak nie podskoczy do islamu czy judaizmu bo nie mają cojones. Tak samo szczur nie wyśmieje feminiazistek i lgibiti bo by te środowiska ich zżarły.