Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

czy ktos wie co sie teraz dzieje z na? czy ma kogos? utrzymuje kontakt z Derrickiem James'em? tworzyli taka sliczna pare;]

Zbuntowana192

rozumiem ze nikt nie wie nic na ten temacik szkoda..;/

Zbuntowana192

juz nie jest z Derrickiem James'em ;(_____________________________________________________________________

Kornelkaa185

a ma jakis z nim kontakt? bo piszesz ze nie jest. chodzi mi czy po filmie Zbuntowani cos ze soba..

Kornelkaa185

A kiedy to Maite była w związku z Derrickiem? Wydaje mi się, że nigdy.

Wątpię aby Maite miała z nim kontakt, poza planem Rebelde nie ma ich wspólnych zdjęć, po prostu byli znajomymi z planu, to wszystko. Maite obecnie jest sama, rok temu zerwała z Guido i do dziś z nikim się nie związała.

Leilah

Zgadzam się z Tobą. Ona i Derrick to tylko związek filmowy. Jak zawsze są jakieś ploty że niby coś ja łączyło np. z Williamem Levy ale tak było jest i będzie że pary z filmów są prześladowywane. :)

Kornelkaa185

wiem z e tylko na planie filmowym byli para. ale chodzilo mi czy moze cos po filmie ich laczylo. z tego widac ze nie;/

Zbuntowana192

_____________________Nie łączyło :) _________________________

Kornelkaa185

oj szkoda...byli by swietna para..a wiecie z kim teraz jest moze Derrick i co z nim sie dzieje?

Zbuntowana192

Derrick gral w reamaku Zbuntowanego anioła jeśli się nie mylę, lub w jakimś innym filmie... mało o nim słycha... a co do pary filmowej zgadzam sie- zdecydowanie moja ulubiona <333 LyS para siempre

Aishwaryaaa

a masz do tego link??

Zbuntowana192

Ale interesujące... A ta wasza Maite wygląda dla mnie jak przysłowiowy ,,półdupek zza krzaka" ! Spójrzcie jakie ma ohydne usta, brodę, brwi... Koszmar ! Śliczna to jest Basia Mularczyk, chociaż pewnie nie macie pojęcia kto to, bo wasze ograniczone umysły znają tylko jakieś durne latynoskie pseudo-gwiazdki... Bez obrazy, ale jak widzę, ile widzów ogląda te debilizmy to zaczynam się wstydzić za Polaków...

mariolka_kiepska1

nie osmieszaj mnie Basia Mulkarczyk zenada!! niby mariolka z kiepskich!!!!!!!!!!!!! buhahahaha!!!

mariolka_kiepska1

Maite jest znana w wielu krajach, a tą Basię mało kto kojarzy w samej Polsce.