Uwaga!Kto brzydszy?Ta małpka i jej braszka,czy ich starszy brat-Irek Bieleninik?Muszę powielić ten text......,który napisałem na stronie brata tego odmieńca,bo oni stanowią jeden dwugłowy,kaleki organizm...Pozdrawiam obu"aktorów"........
chyba masz źle w głowie!!!założę się że wygląda od ciebie lepiej ze 100 razy.z resztą nie wygląda aż tak źle
chyba masz źle w głowie!!!założę się że wygląda od ciebie lepiej ze 100 razy.z resztą nie wygląda aż tak źle
to się załóż-przegrasz haniebnie...
ja się nawet mogę założyć, że NAWET Ty wyglądasz od nich lepiej ;-) pozdro...
To racja lisoszakalu.Wyglądam lepiej.zakończmy temat bo się wywiąże jakaś kłótnia.ale nie jest takim złym aktorem...chyba
Słowo "aktor" jest trochę na wyrost. Ale zrobił pewne postępy, nie jest już tak drewniany jak kiedyś.
Tzn., że taki z niego aktor jak z koziej dupy trąba........Taki z niego aktor jak z małpy człowiek.........Taki z niego aktor jak z hulajnogi Harley..........Taki z niego aktor jak z Maciusia z "Klanu" -Marlon Brando.
To tyle przykładów.........Ja bym tego pedała-albinosa nie nazwał nawet aktorem na wyrost..........Ot, cymbał którego kamera nagrywa jak "jest" w szmatławym serialiku dla kucharek...
A wiesz co...masz rację! Nie wiem czemu go broniłam,teraz oglądałam odcinek z nim i muszę pprzyznać ci rację
Dzięki Ci, Lisoszakalu, że wyjaśniłeś za mnie. Swoją drogą, zabiło mnie określenie "pedał-albinos" ;-)
Mi też się spodobało!Ale wciąż nie mogę się pogodzić z faktem,że bronniłam tego storczydzwona.Wogle kto wybrał tego parzygnata i jego półgłowego braciszka z castingu.Skoro oni byli najlepsi to jaka musi być reszta...; )...Pozdro
Jestem pod wrażeniem tej metamorfozy koleżanki Phoenix. Oto byliśmy świadkami czynienia dobra przez Lisoszakala...Kolejna dusza zbawiona. Na pohybel tym dwóm wybardaszonym eunuchom.