Marcin Mroczek

3,9
988 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Mroczek

Okropnie brzydkie dziecko!

użytkownik usunięty

Uwaga!Kto brzydszy?Ta małpka i jej braszka,czy ich starszy brat-Irek Bieleninik?Muszę powielić ten text......,który napisałem na stronie brata tego odmieńca,bo oni stanowią jeden dwugłowy,kaleki organizm...Pozdrawiam obu"aktorów"........

Obaj wyglądają jak cioty po wyjsciu z frani

Coruscant

chyba masz źle w głowie!!!założę się że wygląda od ciebie lepiej ze 100 razy.z resztą nie wygląda aż tak źle

Coruscant

chyba masz źle w głowie!!!założę się że wygląda od ciebie lepiej ze 100 razy.z resztą nie wygląda aż tak źle

użytkownik usunięty
Holly_3

to się załóż-przegrasz haniebnie...
ja się nawet mogę założyć, że NAWET Ty wyglądasz od nich lepiej ;-) pozdro...

To racja lisoszakalu.Wyglądam lepiej.zakończmy temat bo się wywiąże jakaś kłótnia.ale nie jest takim złym aktorem...chyba

użytkownik usunięty
Holly_3

Słowo "aktor" jest trochę na wyrost. Ale zrobił pewne postępy, nie jest już tak drewniany jak kiedyś.

Na wyrost?Możesz mnie oświecić co to znaczy?

użytkownik usunięty
Holly_3

Tzn., że taki z niego aktor jak z koziej dupy trąba........Taki z niego aktor jak z małpy człowiek.........Taki z niego aktor jak z hulajnogi Harley..........Taki z niego aktor jak z Maciusia z "Klanu" -Marlon Brando.

To tyle przykładów.........Ja bym tego pedała-albinosa nie nazwał nawet aktorem na wyrost..........Ot, cymbał którego kamera nagrywa jak "jest" w szmatławym serialiku dla kucharek...

A wiesz co...masz rację! Nie wiem czemu go broniłam,teraz oglądałam odcinek z nim i muszę pprzyznać ci rację

użytkownik usunięty

Dzięki Ci, Lisoszakalu, że wyjaśniłeś za mnie. Swoją drogą, zabiło mnie określenie "pedał-albinos" ;-)

Mi też się spodobało!Ale wciąż nie mogę się pogodzić z faktem,że bronniłam tego storczydzwona.Wogle kto wybrał tego parzygnata i jego półgłowego braciszka z castingu.Skoro oni byli najlepsi to jaka musi być reszta...; )...Pozdro

Holly_3

Jestem pod wrażeniem tej metamorfozy koleżanki Phoenix. Oto byliśmy świadkami czynienia dobra przez Lisoszakala...Kolejna dusza zbawiona. Na pohybel tym dwóm wybardaszonym eunuchom.

sirgregh

Podpisuję się w 100% pod tym co napisałeś.
Rada dla braci Mroczków-zróbcie coś dla filmu i przestańcie bawić się w "aktorów"...Pozdro