Marek Barbasiewicz

Marek Antoni Barbasiewicz

7,4
5 769 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Barbasiewicz

użytkownik usunięty

za głos Skazy. Pewnie tylko ja to dostrzegam, bo jestem wyczulona na ludzkie głosy (co musi mieć facet? głos! ;P), ale on w ogóle ma taki... Jak słuchałam jego piosenki kojarzył mi się ze skrzyżowanie polskiego kabaretu, amerykańskich gangstrów i... no właśnie Skazy. Trudno mi powiedzieć co on w sobie ma, ale jest świewtne

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Ja uwielbiam piosenkę Jeden z nas : ) Strasznie mi wtedy było żal Kovu. A Lulilaj Ziry jest fajne ale jednak o wiele bardziej wolę Przyjdzie czas z oczywistych względów ; ) W komiksie Zira również mnie rozczulała jako szkrab. I tak, była zaślepiona zemstą, wydaje mi się miała lekkie problemy psychiczne w niektórych momentach. Ale była też zła za to że gdy Simba ich wygnał, nie mieli co jeść i było im na pewno gorzej. W dodatku Zira musiała sama wychowywać dzieci jej i Skazy plus Kovu. Ale masz rację, zemsta nic nie da pomszczonemu, raczej mszczącemu się.

użytkownik usunięty
natka17_1998

No tak, faktycznie, było jej ciężko. Ale wiesz, jakoś zawsze ona i Skaza wydawali mi się niedobraną parą. Bo ona go tak obsesyjnie kochała, a on wydawał się taki zimny i obojętny.

Widziałam w internecie jak ludzie robią różne pary z Króla Lwa w tym ze Skazą np. Skaza i Nala (nie lubię tego połączenia, bo dla mnie Nala musi być z Simbą), Skaza i Sarafina i jeszcze niektóre fikcyjne. Dlatego wolę już Skazę i Zirę : ) Oboje byli źli, i to chyba powód dlaczego dla mnie pasują do siebie. No i Skaza chyba nie był taki szorstki, skoro miał z Zirą dwójkę dzieci (chociaż są teorie, że Nuka i Vitani nie są jego dziećmi, ale ja jestem zwolenniczką tego że są, przynajmniej w dzieciństwie zawsze byłam przekonana że tak jest)

użytkownik usunięty

Ja sie jak najbardziej dopisuje ale wyrazniej slychac te doskonalosc jego glosu w filmach i serialach

Dobrze że nie powiedział do Simby: ,,Kocham cię".....

Andrzejcoolziomek

Dobra, przepraszam, byłem lekko wkurzony że aktor co podkładał głosu w Autach jest gejem i stąd ten żarcik.

użytkownik usunięty

Nietylko ty, rozkoszowalem sie jwgo glosem i sposobem interpretacji przez caly odcinek serialu Lokatorzy w ktorym goscinnie wystapil