Marek Bukowski

6,6
7 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Bukowski

Krzywe usta, nisko osadzone oczy, wysokie czoło, trochę jakby był niedorozwinięty. Jako aktor
nawet niezły.

ast

Faktycznie prawdziwy opis, od razu wiadomo że chodzi o ciebie.

goga1004

Ojojoj, cóż za cięta riposta, szkoda, że bez sensu, ale cóż, jaki intelekt, takie riposty :(

ast

cóż jaki komentarz taka riposta

pixi222

Jak 2 piętra wyżej.

ast

No cóż każdy ma inny gust i nie wszystkim wszystko musi się podobać.

ast

Zawsze uważałam, że jest przystojny - brzydki to jest Pazura, nawet opis by pasował, Tobie się aktorzy nie pomylili? :D

użytkownik usunięty
ast

i w tym momencie jestem pewien że ślinisz się na widok CR, Mroza, ewentualnie gości z Backstreet Boys...

Jestem heteroseksualny, więc twą odpowiedź potraktuję w kategorii żartu.

użytkownik usunięty
ast

a ja myślałem że jesteś kobietą;p

ast

De gustibus non disputandum est. Gdybym w podobny sposób zanalizowała wygląd , dajmy na to, Scarlett Johansson, okazałoby się , że nie jest idealną pięknością, a jednak została uznana za najseksowniejszą kobietę na świecie :P Na to, czy ktoś jest piękny czy nie składa się coś więcej niż idealnie wykrojone usta, albo uszy umiejscowione wyżej czy niżej. Na szczęście istnieje jeszcze coś takiego jak np. charyzma, "to coś", co przyciąga do tej a nie innej osoby. Szczerze mówiąc nigdy nie przyszłoby mi do głowy rozkładać na czynniki pierwsze czyjejkolwiek urody. Po prostu, albo ktoś mi się podoba , albo nie. Marek Bukowski? Według mnie jeden z najprzystojniejszych i najbardziej magnetycznych aktorów. A, jeszcze coś, jest takie mądre powiedzenie: piękne kobiety zostawmy facetom bez wyobraźni. Powiedzmy, że w tym przypadku możemy to powiedzenie nieco zmodyfikować.

ast

Leczysz kompleksy takimi wpisami ?

Pokaż siebie. Zobaczymy urodę.

perun_6

O rany! Rozgryzłeś mnie! Tak mi wstyd :(