Marek Bukowski

6,6
7 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Bukowski

i gra w marnych serialikach.
w ogóle to beka zeby tego, uszatego typa porównywać do jamesa deana, ktoś chyba upadł na głowę

BlackShit

cóz, wnioskuję,że jesteś facetem ,więc to raczej naturalne ,że nie bardzo rozumiesz wypowiedzi kobiet. Istot doskonałych (uszy) nie ma, ale dla mnie jako kobiety i to już nie nastolatki- Marek Bukowski jest najbliższy ideału. Zdrugiej strony jako facet ,powinienes jednak wiedziec co w męzczyxnie działa na kobiety:-) np cudowne oczy, usta, głos Marka Bukowskiego..A kasa? Nigdy nie pomyślałes kiedy skończy sie apetyt na udział w reklamach Marka Kondrata? Wiesz jaka to kasa? I chyba to nie jest powołanie aktora. Pozdrawiam - buziaki- miłego dnia.

merette

nie chodzi mi o to, co w nim widzą kobiety bo podobac sie moze, kazdy sie tam komuś podoba.
chodzi mi o porównanie do jamesa deana, nie wiem gdzie on jest do niego podobny?
a to, ze granie w reklamach to nie powołanie aktora to ja dobrze wiem, ale granie w durnych serialach to tez nie jest nic dobrego, bukowski przez tyle lat nie grał, a teraz wraca i występuje w tej durnocie więc jaki moze być powód?? o kase chodzi, jak by chciał grac w poważnych rzeczach to wybrałby teatr i kino offowe

BlackShit

Marek reżyseruje i produkuje. Wraca w serialach,...ale masz pomysł na dobrą rolę w dobrym polskim filmie dla niego teraz? :-) p.s James Dean fakt porównanie -pomyłka:-)

merette

jezeli chodzi o takie typowe, popularne kino to faktycznie nic ciekawego nie ma, w tym kraju ostatnio albo sie kreci idiotyczne komedie romantyczne albo jakies podróbki tarantino
ale tez paru zdolny reżyserów, którzy coś tam próbują jest, np Borys Lankosz, tyle ,ze to własnie kino niezależne bardziej

BlackShit

masz rację najchętniej obejrzałabym Marka Bukowskiego w czymś co pozwoli mu nie tylko "wyglądać" :-)

BlackShit

pomijając to czy jest przystojny czy nie, nie wiem czemu czepiasz się jego ról w serialach, on tam nie robi kanapek przez 100 odcinków, jego postacie są naprawdę ciekawe