Margot Robbie

Margot Elise Robbie

8,6
107 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Margot Robbie

Bardzo dobra aktorka, choć trochę mnie zraziła do siebie chcąc zagrać w 50 twarzy Greya i chęć robienia z siebie seksbomby.Wiem że powinienem oceniać aktora po grze aktorskiej i dobieranych filmów, ale ja też biorę pod uwagę charakter osoby, bo co z tego że gra dobrze w filmach jak w prywatnym życiu jest typową "suką". Niestety mało o niej informacji w jakimkolwiek dostępnym źródle.

michals143

Strasznie o niej mało w internecie

michals143

Boze, co za bzdury.

michals143

A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że Margot jest niezwykle uroczą i zabawną osóbką. Wcale nie jest typową "suką", tylko przeciwieństwem. Tak naprawdę osobiście jej nie znam tak samo ja, tak i Ty , ale po wszystkich wywiadach i filmikach jakie się z nią naoglądałam i naczytałam (uwierz mi, można stwierdzić, że zobaczyłam wszystkie na świecie, i w magazynach, i w internecie) wyrobiłam sobie jej taką opinię, więc zapraszam by troszkę jeszcze nad nią pomyśleć i dać jej szansę :)

michals143

Skoro mało o niej informacji to skąd wiesz, że jest suką? Znasz ją osobiście? Wygląda na sympatyczną osobę. Nawet popularny aktor to nie jest osoba która dostaje 100 scenariuszy i może sobie wybrać główną rolę w ciekawym filmie. To normalne, że próbuje celować w te filmy, które dotrą do najszerszej publiczności i zostanie zapamiętana a dzięki temu będzie miała utorowaną drogę do grania barwnych postaci w kolejnych produkcjach.