Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

Nie znoszę scarlett johansson, mam nadzieję, że rolę Marilyn otrzyma Angelina Jolie. scarlett od zawsze naśladowała Marilyn, nie ma swojego stylu dziewczyna. Marilyn zawsze była jedyna i wyjątkowa i nikogo nie naśladowała. Szczerze liczę, że rolę tę otrzyma Angelina.

JustFurious

A ja wolałabym, by rolę otrzymała Scarlett. Bardziej przypomina Marylin. Jolie nie nadaje się do takiej roli. Nawet z tego względu, że jest... zbyt chuda. No i Angelina nie podoba mi się w blond włosach.

blueberry_4

blueberry_4 zgadzam się, Scarlett się bardziej nadaje. Angelina ostatnio przesadziła z dietą

JustFurious

Moim zdaniem obie się nadają jak cholera. Jeszcze nie narodziła się aktorka, która by swoją urodą i seksapilem potrafiła oddać wdzięk i piękno Marilyn Monroe. Bo ideału się nie doścignie.

bardotek69

Jolie kompletnie się nie nadaje !!!!! Zgadzam się z przedmowcą jeszcze nie ma takiej ktora by ją mogła by oddać osobę Marilyn - Scarlett już bardziej pasuje do tej roli.

JustFurious

rolę otrzyma Naomi Watts. Ciekawe jak to wyjdzie...

użytkownik usunięty
MademoiselleButterfly

A tak lubiłem Watts... ;p

JustFurious

http://www.filmweb.pl/user/BarlimanButterbur

użytkownik usunięty
JustFurious

Boże, nie mogę jak czytam wypowiedzi fanów Monroe, którzy uważają ją za ideał, a, przepraszam za wyrażenie, gówno o niej wiedzą. M.M. nikogo nie naśladowała? MARILYN MONROE OD POCZĄTKU NAśLADOWAŁA JEAN HARLOW. Jej fryzura, a nawet sztuczny pieprzyk były ściągnięte od Harlow.