Mario Casas

Mario Casas Sierra

8,3
11 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mario Casas

Nie pojmuję tego, po co najeżdżacie tak na "Mario Casas".. Ktoś wspominał tu o "Dustin Hoffman" Ludzie czy wy w ogóle go znacie, widzieliście z nim choć 2 filmy że już tak go kochacie?! bardzo dobry aktor nie powiem że nie, lubię z nim filmy, aczkolwiek on już ma swoje lata i za rok/dwa skończy swoją karierę.. Przecież każdy aktor zaczynał kiedyś swoją karierę zawodową (wybaczcie że się powtarzam), nagrywali filmy dzięki którym stawali się sławni i trafili do "Top 100" dlatego moim zdaniem, i Mario zasłużył sobie na miejsce w "Top 100" ponieważ, bardzo dobrze odegrał swoją rolę w "Trzy Metry nad Niebem" wzruszyłam się na nim jak nigdy. I nie jestem jego żadną psychofanką, czy tępą nastolatką po prostu nie będę poszczać na niego hejtów tak jak niektórzy egoiści jeśli go nie lubicie i macie zamiar na niego najeżdżać to lepiej żebyście w ogóle zachowali to dla siebie bo nikogo nie interesuję wasza opinia (A przynajmniej Mnie) świecicie swoją Głupotą. A to, że jest ładnie zbudowany i nie tylko, to efekty tego że dba o siebie i z waszej strony jest to ludzka zazdrość/ _ Czekam na kolejny film tego typu i Pozdrawiam :)