No co Vaylander,nawet na taki prosty gest cie nie stać?
Przeproś,że wyśmiewałeś Pudziana.Przecież obiecałeś.No i cię zatkało.
Nie spodziewaj sie, ze Vaylander cokolwiek teraz odpisze, bedzie mu glupio :P pewnie zaszyl sie w piwnicy i placze nad plakatem Butterbeana :)
Tak w ogole mozna gdzies obejzec/przeczytac wywiad z Butterbeanem po walce? czy jemu tez glupio sie zrobilo i zaszyl sie w piwnicy z dala od mediow?
w ten sposób lokomotywa ksw jedzie dalej, i hajs moze sie dalej robić, z pudziana jest zaden zawodnik, Silva mu pokazał miejsce w szeregu, mariuszek moze wygrywac ustawione walki, albo z wackami tu, w polsce, a w stanach znowu bęcki będzie zbierał
Widać, żeś zazdrosny BlackShit. Nie lubisz Pudziana? Nie oglądasz go? To po co się wpisujesz? No po co? Tak właśnie robią zazdrośni np. moi kumpl,e którzy Pudziana nienawidzą, ale z niecierpliwością czekają na jego kolejne walki żeby tylko po nim jechać.
nie lubie bo nie podoba mi sie jego sposób bycia, np wpychanie sie wszedzie, dosłownie wszedzie zeby hajs zrobic, to zachowanie typowe dla ludzi ze wsi
i nie chodzi mi tutaj o zazdrosc, bo jest masa ludzi, którzy osiagneli sukces i których szanuje.
napisałem według mnie jak sprawa wyglada, lubie mma oglada czesto rożne gale, pudzianowi nie wróże kariery w tym sporcie i tyle.
aha i nie wiem czemu mój komentarz wczesniejszy zostal zablokowany, podalem prawdziwe fakty, kazdy mógł sobie to przemysleć jak chciał i wyciagnac wnioski, nie wiem gdzie naruszyłem regulamin
Ja znam dużo moderatorów.Poprosiłem ich o pomoc.Skasowali go.I jeszcze jak raz założysz temat obrażający naszego bohatera moderatorzy będą kasować wszystkie twoje posty na wszystkich forach.
Ale w ciebie wstąpiła zazdrość.Pudzian zrobił dla Polskiego sportu bardzo wiele i jest zasłużony.
Także radziłbym ci się nie ośmieszać.Bo każdy wie już,że Mariusz to jest kapitalny zawodnik.
Walczy ku chwale ojczyzny.A ty nawet tego nie potrafisz.
łał, znasz duzo moderatorów, fajnie ;) tez znam jednego, który moze skasowac wszystkie posty, wiec mnie nie strasz, bo za takie podżeganie to twoje posty mogą polecieć, tym bardziej, ze nie złamałem w żadnym punkcie regulaminu, podałem fakty!
mariusz kapitalny zawodnik? hahahahahahahahahaha kto tu sie ośmiesza? na pewno nie ja, nie masz pojęcia o mma i jesteś sezonowcem jak wiekszośc polaków, którzy zobaczyli pudziana na ksw i teraz uważają się za wielkich znawców.
a po twoich ulubionych filmach sądze, ze jestes tak samo wielkim znawcą kina jak i sportu ;)
idz sobie obejrzeć czerwonego kapturka czy innego scooby doo
pozdrawiam
ok, przeczytałem twój temat http://www.filmweb.pl/forum/INNE/Oshin,1460263
i faktycznie jesteś niezły, spodobał mi sie szczególnie tekst "zniszcze tych,którzy staną mi na drodze."
nie mam pytań, dyskusja z tobą nie ma sensu.
tylko uważaj, bo kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, więc radze nie strugać wirażki i twardziela
Mariusz pokonał Escha.Chyba nie wiesz kim jest Eric Esch.To wielki sukces tak utalentowanego zawodnika jakim jest Mariusz.Fakty mówią za siebie,a fakty są takie,że wygrał już trzy walki,jedną przegrał bo na początku złamał noge.
To jest wybitny sportowiec.Jeden z najbardziej zasłużonych dla Polski.
Dział inne zaś jest działem,w którym się żartuje bezmózgowcu.
Jak węszysz jakieś spiski to idź pracować do policji.
Nie mam pojęcia o MMA?Ja?,który Butterbeana znam od urodzenia?
Nie czepiaj się moich filmów.Oglądałem te bajki w dzieciństwie i teraz je oceniam.Czy to źle,że nie boje się,że mnie wyśmieją?
Nie psuj wizerunku tego forum.I wyczytaj w encyklopedii kim jest Mariusz Pudzianowski.
Może kogoś z kimś pomyliłeś?
Nie wiem czy wiesz,ale wygrałem przez poddanie test o piłce nożnej z Vaylanderem.
Mariusz,to jest mistrz.
Hahahahaha.Mam cie gdzieś.Jakoś długo odpowiadałeś na te pytania.
Jak napisałem żebyś przyszedł o 19 to mogłeś się sprzeciwić.Ale ty milczałeś,tchórzu.
Wiesz co,nie będe odpowiadał na tej stronie na takie posty jakie ty piszesz.
Porozmawiam sobie z tymi,którzy oglądali walke.
Nara dzieciaczku.Przemyśl swoje zachowanie i idź do kościoła.
Bo jakbyś uważał,że jestem dzieciackiem nie odpowiadałbyś na moje posty.
Ja pierdziele . Wy sie na prawde nim tak podniecacie . Jedno uderzenie Tysona , Goloty , Foremana i gosciu bylby nieprzytomny . To ze pokonal Najmana to nic wielkiego lub goscia ktory jak wszedl na wage to ta sie zatrzymala . Tym dziadostwem w ktorym walczy sie nie interesuje ale moge Was zapewnic ze kazdy przecietny bokser zajechalby tego pana w pierwszej rundzie . Gosciu jest spuchniety po 20 sekundach walki .
Ali zawsze widział że nadchodzi, albo łapał na rękawice, a jak już nic innego nie mógł zrobic, odsuwał głowę lekko skręcajac i w ten sposób wytłumiając.
Frazier ważył chyba ok 90kg, a Foreman jednym z ciosów wyrwał Go w powietrze .
http://www.youtube.com/watch?v=SvDKYYpCkZ0
2.29
Jimmiego Younga tez nie , Foreman bo prostu nie umial walczyc z szybkimi , technicznymi , i taki Young , ktory uchodzil za najslabiej bijacego w HW polozyl go nawet na deski . Ali zawsze widzial z cios nadchodzi poniewaz George zawsze zadawal sygnalizowane , Dlatego dla mnie duzo lepszym puncherem byl np Mike Tyson , ktory mial rowniez szybki cios , nie sygnalizowal ich , mial duzo lepsza technike i znacznie lepszy balans cialem .
ps Holyfielda trafil i co prawda Holyfield byl zamroczony ale na dechy nie poszedl , wiadomo , ze jak taki zawodnik jak Foreman trafi czysto w punkt to po zawodach ale sztuka jest wlasnie trafic. Foreman byl wybitnym fighterem , jest legenda ale ja cenie bardziej bokserow szybsych i lepszych technicznie jak np Tyson , Ali , Holmes , Louis ,Holyfield itp.
*TeCHNcznymi bokserami ,*sygnalizowane ciosy , * rowniez mocny cios (nie szybki bo FOreman go nie mial ) , I BYL szybszy , Sorry ale edytuj nie dziala na tej stronie u mnie ;D
''Jedno uderzenie Tysona , Goloty , Foremana i gosciu bylby nieprzytomny'' - pewnie by tak było gdyby to była walka bokserska, ale na zasadach MMA nie mieli by z Mariuszem szans. Skończyłoby się zapewne na tym, że Pudzian obala przeciwnika i obija go 'młotkami' w parterze dopóki sędzia nie przerwie walki.
No nie wiem Pudzian zadnych osiagniec wielkich nie ma a Tyson sile mial zwierzeca plus technika , mysle ze dal by rade gdyby troche potrenowal , Sylvia pokazal Pudzianowi ze sila i miesnie to nie wszystko .
tak , ale Pudzianowski to tez nie jest zaden zawodnik mma , ma za soba tylko 4 walki (nie za trudne) , wiec sadze , ze gdyby taki mike tyson lub chociazby shannon briggs troche potrenowali to by spokojnie Pudziana rozklepali .
Kazdy powinien robic to co w czym jest najlepszy bokserzy boksowac a strongmani dzwigac , nie lubie gdy robia z siebie blaznow przechodzac do innych dyscyplin . Mysle , ze Mariusz nie mial by szans z wiekszoscia silnych bokserow z wagi ciezkiej nawet w mma gdyby ci oczywiscie potrenowali by troche . Po Prostu oni maja naturalny talent . On ma tylko sile nic wiecej .
Właśnie gdyby potrenowali inne techniki walki, przynajmniej obronę przed obaleniami i zachowanie się w parterze.Myślę że samym boksem mieli by niewielkie szanse, no chyba że przydarzyłby się jakiś lucky punch