18 września odbędzie się pojedynek Mariusz Pudzianowski-Eric Esch.
Esch ma 44 lata.Kolejny rywal Mariusza,który się stawia powiedział z przyjemnością znokautuje Pudzianowskiego.Pudzian miał się nie zgodzić na ten pojedynek ale,gdy usłyszał co o nim Esch mówi zmienił zdanie.Co wy sądzicie o tym pojedynku?
tutaj jest zdjęcia Amerykanina
http://www.mmalinker.com/wiki/images/e/eb/Butter.jpg
hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c -zapowiedź Mariusza
A wiesz ile słowa Escha są warte?
Najman się stawiał,Kawaguchi się stawiał,Silvia się stawiał i teraz Esch się stawia(Japończyk najmniej)
To normalne,każdy rywal Pytona to robi.A Mariusz skromnie,siedzi cicho,a na ringu pokazuje,że to był błąd,że rywal z niego kpił.
Mariusz będzie walczył i z pewnością ''tanio skóry nie sprzeda''
hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahaha
nie bede dyskutować z ciemna masa bo wielokrotnie to na tym forum udowodnilas/les]
PRZYPOMINASZ TYCH FANATYKÓW CO STOJĄ POD KRZYŻEM TYLKO ŻE ZAMAIST O KRZYŻU MÓWIC TO TYCH TYLKO O PUDZIANIE WIEC ŻAL MI CIEBIE
http://www.sports.pl/Sporty-walki/Mariusz-Pudzianowski-zrzucil-20-kilogramow,art ykul,84220,1,991.html
Tu jest dzisiejszy wywiad z Pudzianem.
Trzymamy za ciebie kciuki Mariusz.
Jakie trzymamy? Niech wygra lepszy a takim zdecydowanie jest Butterbean (umiejętności, doświadczenie i kondycja). Stawiam na KO pod koniec pierwszej rundy.
Stawiamy na lepszego człowieka,sercem i duszą.Po drugie jestem Polakiem,kocham Polske i nigdy nie jest tak żeby Polak walczył z jakimś obcokrajowcem stawiałbym na tego drugiego.
Won do Ameryki jak nie kibicujesz Polakom i nie czujesz się Polakiem.
Tak się składa,że Polska w niejednym sporcie połoŻyła by podopiecznych Baracka Obamy.
Hahaha w niejednym? Na pewno nie w piłce nożnej, koszykówce, siatkówce pan i jak i panów, boksie, mma, kickboxingu ani hokeju. Gdzie te sporty? ^^
Od czasów obalenia komuny polacy to tylko nieudacznicy, a ty potwierdzasz moje założenie.
Kocham Polske i się tego nie wstydze.Jedź lepiej do Ameryki tam chociaż znajdziesz wspólny język ze swoimi partnerami.
Siatkówka pań?na głowe upadłeś?Oglądałeś World Grand Prix?
Co do Boksu to widziałem jak Grant pokonał Tomka Adamka hahahahahahaha.
Ten Amerykański naród to są.....jak popatrzałem na morde Silvii to wymiotowałem.
Adamka nie lubie za to jak potraktował Gołotę któremu zawdzięcza swoją karierę w zawodowym boksie. Pudziana nie lubie za pewność siebie i zarozumiałość.
W Stanach jestem tylko na wakacjach i na praktykach, czuję się Polakiem. W walce Pudzian - Butterbean będę jednak za tym drugim, bo wolę go jako człowieka. Patriotyzm nie ma tu żadnego znaczenia. To tyle...
Chwalił się? Powiedział tylko że w stójce jest dużo lepszy od Pudziana co jest prawdą, bo jedyną szansą Mariusza jest sprowadzenie walki do parteru, gdzie ten jest słaby.
No o tym nagraniu mówię... Jego wypowiedź niewiele różni się od wypowiedzi Mariusza, który nie zyskał w ogóle pokory po przegranej z Sylvią. Wtedy też był mocny w gębie.
To wtedy Silvia był mocny w gębie.A MARIUSZ ZAWSZE SKROMNY,zresztą podaj mi jakieś nagranie,w którym Mariusz się chwalił.
W wywiadach to on tylko mówił że nie sprzeda tanio skóry, a mocny w gębie był np. u Majewskiego, gdzie mówił że na 100% wygra i nie sądzi żeby to była trudna walka.
U Majewskiego?
U Majewskiego to każdy sobie mówi co chce.Nie wiem czy ty zauważyłeś,że jest to program rozrywkowy?