Mariusz Pudzianowski

Mariusz Zbigniew Pudzianowski

5,1
183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pudzianowski

Wspaniały człowiek, super determinacja, jeszcze lepsze osiagi i dokonania. Podziwiam wysoką ambicje i konsekwentne dążenie do wyznaczonychj celów. Oby wiecej takich ludzi. Facet wie czego chce od życia. Sylwetka troche przesadzona ale gdzieś przecież musi się zmieścić ta bycza siła. Jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze dla Naszego Polaka. Mariusz TAK DALEJ ! nie ma co : Kocham Go.

buzia21

brrrr.....az mnie ciarki przechodzą jak go widze.....on jest obrzydliwy! wcina 24 na dobe te sterydy z makaronem i wlasnie dlatego tak wygląda....jak dojdzie do 40 to bedzie w ziemi leżał....te jego muskuły sa ohydne! jesli one maja imponować.....nie lubie gościa moze jest tym strong manemale jak ja na niego patrze to mi niedobrze....

Mantra_2

Nie zgadzam się!!!! Jest wspaniały, wytrwały a dla mnie wzorem do naśladowania

Krol_Hornet

Uważam że to dobry facet godny szacunku. Tak jak mówisz, dobry wzór, zwłaszcza dla sfrustrowanej młodzieży.

Krol_Hornet

Pyton siedzial w wiezieniu! i wyszedl na ludzi! czyli jest wzorem do nasladowania (!!)

Snaga_Przeklety

diabelku Ty bys pewnie wolala jakichs wyzelowanych chudziutkich pedalkow (lol2) ciekawe jakby to bylo jakbys z takim jednym szla i napadla was banda brudasow :P

fan_Brada_Pitta

p.s. PUDZIAN the BEsT :)

buzia21

Jestem tego samego zdania

buzia21

"facet wie czego chce od zycia", nie moglem sie powstrzymac zeby nie skomentowac - biora go doslownie do wszystkiego, zaslynal jako strongman, potem reklamy sterydow i innych dopalaczy, walki w klatkach, tanczy na lodach, itp itd... Prosty chlop, duzo jadl i cwiczyl, a teraz go ciagaja do wszystkiego, a dla niego liczy sie kasa, choc jest skromny, tak jak wiejski adam malysz, tez go biora do czekolady, do innych glupot, a prosci ludzie sa bardzo lasi na kase. Prosze was, nie oceniajcie go przez pryzmat miesni, tylko przez to tez jak sie wypowiada na przyklad. Z calym szacunkiem, ale "ze wsi jestes, do wsi wrocisz".