Mariusz Pudzianowski

Mariusz Zbigniew Pudzianowski

5,1
183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pudzianowski

Mariusz jest silny, potężny, ale w pierwszy 30-40sec po tym czasie zadyszka, siłe nadal ma, ale już nie jest tak szybki. Kondycji nie ma. Zbyt masywny i potężny jest. Zdziwiła mnie postawać Yusuke 12 walka i 0 techniki? Pudzian nowicjusz tylko siłe ma 0 techniki, a i tak w punktacji wygrał. Walka była wyrównana. Nie sądziłem, że Pudzian to wygra, ale z Silvą już tak nie będzie napewno..

Logan_Cole

Ale ja niespodziewałem się,że pokona go w pierwszych sekundach Japończycy są twardzi nie tak jak Najman ale musze pochwalić Yusuke ładnie się zachował po walce.W jednym się z tobą nie zgodzę walka nie była wyrównana Kawaguchi nie nominował nawet przez minutę.

xxKasiurkaxx

pomyłka dominował

Logan_Cole

Nie zachwyca technika ale podobaly mi sie przejscia do parteru, pozniej troche brakowalo pomyslu na wykonczenie. MMA bardzo wykończa kondycyjnie, Mariusz jest ciezki, szybko sie meczy ale technike jak i wytrzymalosc moze poprawic. I tak zadziwil wszystkich za wytrzymal 2 rundy, w ktorych dominowal. Mam nadzieje ze Sylvie znokautuje w pierwszej minucie bo pozniej moze byc roznie, ale nie jest on tak wytrzymaly jak japonczyk.

TakeMeToBrasil

Jedno zdanie zaważyło na mojej ocenie Mariusza na tej zacnej stronie, otóż:

"TANIO SKÓRY NIE SPRZEDAM" xDD (Kto nie wie o co chodzi niech sie dowie)

10/10 za 300 kilo na klate

ALe tak na poważnie to aktor z niego kiepski tak samo jak zawodnik mma :P

użytkownik usunięty
Very_Japuk

zauwaz ze to byla jego pierwsza walka z kims powazniejszym - Pudzian
jest pol-amatorem (dla zawodnikow MMA jest totalnym amatorem) - mimo to
wychodzi na zawodowy ring, moglby juz spoczac na laurach i bazowac na
swoich osiagnieciach ze Strong Man wystepujac sobie w reklamach i
programach w TVN i dostawac za to kase, ale chce czegos wiecej od zycia
- nie boi sie ciezkiej pracy nad soba i jak widac zmiana dyscypliny to
nie problem dla niego. sportowcy sa z reguly konsekwentni, bo wszystko
co osiagneli zawdzieczaja tylko sobie, wiec Pudzian powinien wykorzystac
ta konsekwencje w MMA - do 40-stki moze sie spokojnie napierdzielac;)

Zgadzam się. Pudzianowski dalej działa. Może być jeszcze z niego ktoś w MMA. Jak na razie nic nie przegrał, trenuje też ostro. Techniką jeszcze nie zachwyca, ale juź za rok czy dwa może być z niego poważny przeciwnik budzący respekt. Oby tak dalej.

LadyCzikita

Zgadzam się z Wami, że M.P nie brakuje samozaparcia (i to w każdej dziedzinie, via Taniec z Gwiazdami ;p), ale zawodnikiem mma wysokiej klasy nie ma szans zostać. Dlaczego? A no dlatego, że musiałby wszystkich sowich przeciwników wykańczać w 2 pierwszych minutach, z racji swojego silnego lecz wolnego i szybko męczącego się ciała. Nie neguje, że Pudzian ma ambicje i siłę, ale lepsi zawodnicy mma mają technikę, wytrzymałość, kondycję i jeszcze raz technikę!! Np weźmy coś z górnej półki - taki Fedor Emaliaenko w walce z Hong Man Choiem z polskiego punktu widzenia był na straconej pozycji, będąc o wiele mniejszym i słabszym od dziwnie wyrośniętego Chińczyka, jednak po paru minutach na ringu zaciekłego ataku ze strony swego przeciwnika zdołał założyć piękną dźwignię i voila! walka wygrana. Ci ludzie (zawodnicy mma) szkolą się przez lata, by móc osiągać takie efekty, a bądź co bądź, Pudzianowi już pare krzyżyków na karku leży. Także albo Mariusz chudniesz, uczysz się BJJ albo czegoś innego do walki w parterze, doskonalisz technikę i przechodzisz ciężki trening wytrzymałośćiowo - kondycyjny, albo kończysz na sławetnym pasie polsatu ;p ALe jedno i tak pozostaje bez zmian - pewne jest, że Mariusz tanio skóry nie sprzeda :DD Pzdr

użytkownik usunięty
Very_Japuk

Pudzian sam sie przyznal ze chce schudnac do 120kg - moim zdaniem od 110
do 120kg to by byla super waga dla niego - wiem ze to niemozliwe przy
zwyklych treningach na macie, jakby dodal sobie cos na wydolnosc i
wlasnie cwiczenia aerobowe z wykorzystaniem wlasnego ciala (bez
ciezarow) - wtedy jest najlepsze spalanie - po cwiczeniach nad wlasnym
cialem moze isc i uczyc sie techniki na macie - najlepiej by bylo jakby
Nastula udzielal jemu lekcji, ale wiadomo - konkurencja. ok smigam na
silke, bo sie podjaralem tym wszystkim;)