Mariusz Pudzianowski

Mariusz Zbigniew Pudzianowski

5,1
183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pudzianowski

A) 10 sekund
B) 15 sekund
C) 20 sekund
D) 20+ sekund

Wg mnie ma szanse wytrzymać 15 sekund, na 20 już nie ma szans. Daję B.

Vaylander

nie wiem ile wytrzyma, ale pewnie znowu sie zasapie jak zarzynana świnia

Vaylander

Ku*wa ten werdykt to kpina, Pudzianowski był o niebo gorszy od tego angola... z decyzji sędziów zaraz cały świat będzie polewał. Oto wielka organizacja KSW która drukuje wyniki.

Vaylander

a Thomson jak się wkurzył :O aż reklamy zaczęli nadawać

kurde, że też oni zawsze przełączają jak dzieje się coś fajnego!!

MegaSzczota

najpierw rzucił gdzieś w dziennikarzy tym śmiesznym pucharkiem, a jak zaczął do mikrofonu gadać to nie wiedzieli co robić :D

mega prostackie zachowanie, ale ja na jego miejscu też bym się wku*wił. To on powinien być zwycięzcą.

Vaylander

ciekaw jestem co się działo kiedy puszczono reklamy,ogólnie załatwili Thomsona bez mydła

MegaSzczota

Taka troche cenzura na polsacie, powinni grzecznie przetłumaczyć co koleś powiedział. Wg. mnie powinna być 3 runda.

Kempy235

Nie tylko na Polsacie. Obecnie cenzura jest w całej Polsce.
Jak na meczu Polska-Włochy kibice krzyczeli 'Gdzie jest orzeł?' to Szpakowski dostał polecenie żeby te krzyki zagłuszać i kiedy był aut i akurat nic sie nie działo, ten darł ryja byle tylko nie było słychać co skandują obecni na stadionie Polacy.
Żenua, żenua i jeszcze raz żenua. Za taką Polskę zdecydowanie nie walczyłem... ;(

Vaylander

Popieram! Nie za taką Polskę walczyłem! Niby komuny nie ma a cenzura wróciła.

Vaylander

Vaylander weź już przestań,bo chyba jesteś zazdrosny.
Najważniejsze,że Pudzian wygrał,nieważne kto był lepszy.
Widać,że zrobił postępy od ostatniej walki przedewszystkim poprawił kondycje,ale dla Was to zawsze źle przegrywa żle,wygrywa źle.
Prawda jest taka,że Pudzian wczoraj wygrał i to się liczy.
Widać,że ciężka praca na treningach przynosi efekty i za rok najwyżej dwa Pudzianowski będzie dominował w każdej walce.
Dla mnie najważniejsze jest,że Polak wygrał.

xxKasiurkaxx

Przyznam szczerze, że kibicowałem Pudzianowskiemu, bo mimo, że za nim nie przepadam to jednak muszę mu przyznać, że chłop ma serce do walki i determinację. Niezależnie od wszystkiego, w tej walce Thomspon był o wiele lepszy i nie wiem jak bardzo nieobiektywnym trzeba być, żeby tego nie dostrzec. Pudzian nie walczył źle, ale było tu widać ewidentną dominację wynikającą z doświadczenia Anglika. Pierwsza runda ewidentnie dla Thompsona, druga remisowa (choć wg mnie nawet tu Anglik miał przewagę). Cieszę się, że Pudzian robi postępy i jego styl walki już nie wywołuje śmiechu, a i kondycyjnie jest niebo w porównaniu do poprzenich walk. Ale co z tego, skoro według każdego kto to oglądał, Pudzian przegrał tę walkę...
Najważniejsze, że wygrał? Co to za PISowskie gadanie? Po trupach do celu? Wolę żeby Polak przegrał, niż żeby wygrał w taki sposób. Ta wiadomość zaraz pójdzie w świat i nikt nie będzie chciał w Polsce walczyć, bo po co, skoro i tak wygra Polak.

Vaylander

Gdyby Thompson był taki dobry,to by wygrał walke wcześniej.
Prawda jest taka,że owszem był na górze,ale z tej pozycji nie potrafił zrobić większej krzywdy Pudzianowskiemu i to Anglik był bardziej poobijany po walce.
Naprawde nie ważne kto był lepszy,ważne,że wygrał nasz rodak i my Polacy powinniśmy się z tego cieszyć.

xxKasiurkaxx

haha jeden z najpiękniejszych zdań jakie kiedykolwiek przeczytałem na Filmwebie!! :D

"nie ważne, kto jest lepszy. ważne, że pudzio wygrał"

wyobraźcie sobie niesamowite korzyści płynące z tego, gdyby polsat zaczął korzystać z tej regułki już bez żadnej maskarady. Można zapraszać najlepszych fajterów na świecie, pudzio by dostawał w czapę i zwijał się z nieprzytomności, a tu same werdykty, że pudzian wygrał :D nie ważne, że jest gorszy, nieważne że przegrał, bo wygrał! to nawet można by przestać organizować te KSW i po prostu oznajmiać w wiadomościach: "dzisiaj mariusz pudzianowski wygrał jednym ciosem z Tysonem, Lee, Norrisem i son Goku. Gratulacje" - no bo te zwycięstwa są warte tyle co wczorajsze, dlaczego więc mamy się oszczędzać w pomysłach?

MegaSzczota

Co za ludzie....
Polak wygrał,a oni jeszcze narzekają.

xxKasiurkaxx

no dokładnie, narzekamy

i nie zrozumiesz dlaczego narzekamy, dopóki nie dowiesz się co to godność i honor. Jakby w biegu na 100 metrów polak miał trzeci czas po czym dostał złoty medal, to też byś się cieszył "bo wygrał"?

MegaSzczota

Tak,bo jestem patriotą i zawsze kibicuje Polakom.

xxKasiurkaxx

nie jesteś patriotą. Patriota dba o godność i honor polski, a nie cieszy się, że został opluty. Jakby Twoja kobieta przez korupcję albo wyro wygrała wybory miss to też byś się cieszył? analogiczna sytuacja - bezwartościowe, niesłusznie przyznane zwycięstwo

MegaSzczota

Człowieku to nie ma nic wspólnego z korupcją.
Tak samo jak godność i honor nie mają tu nic do rzeczy.
Poprostu ja nie cuduje.
Ciesze się z wygranej,Polaka,bo co mam zacząc wyzywać Pudzianowskiego,że wygrał niezasłużenie?
Decyzje sędziów trzeba uszanować,a jeśli Polacy mają żal do Pudziana,że wygrał to coś jest nie tak.....

xxKasiurkaxx

przecież tamto porównanie nie było na temat korupcji tylko niesłusznego zwycięstwa. Swoją drogą - poproszę o odpowiedź na swoje pytanie.

A wąty są do sędziów, nie pudzia, co on sam siebie ogłosił zwycięzcą czy sędziowie?

MegaSzczota

sędziowie

xxKasiurkaxx

dziękuję :) ale chodziło mi o poprzednie: "Jakby Twoja kobieta przez korupcję albo wyro wygrała wybory miss to też byś się cieszył?"

MegaSzczota

To akurat kiepskie porównanie.
To zupełnie inna sytuacja.

xxKasiurkaxx

inna sytuacja ale osadzona w podobnych realiach: zwycięstwo, które dostał ktoś, komu się ono nie należy. I teoretycznie powinieneś odpowiedzieć na to pytanie tak, gdyż jak sam przyznałeś "nie ważne, kto lepszy, ważne że wygrał". Tak więc analogicznie, nieważne, że Twoja kobieta może mieć przeciętną urodę, oddać się komuś i wygrać wybory. Ważne, że wygrała.

MegaSzczota

"nie ważne, kto lepszy, ważne że wygrał".

W tym zdaniu chodziło mi o to,że Pudzianowski będzie zapisany jako zwycięzca tego pojedynku.

xxKasiurkaxx

no właśnie, a Tobie nie przeszkadza, że zwyciężył niesłusznie.

tak oto kończy się nasza dyskusja, przedstawiłem swoje stanowisko, Ty swoje. Miłego dnia.

MegaSzczota

Dziękuje.Nawzajem.

Vaylander

jeszcze jak ten werdykt mozna przebolec to Zikica zrobili od tylu..
Zikic wygral i 2 rundy jak i dogrywke
cd pudziana
1 runde przegral 10-9 bo thompson nie byl bardzo aktywny z gory
2 runde wygral pudzian 10-9
dla mnie dogrywka!

davides

Co z tego że nie był aktywny skoro miał kilka obaleń, a Pudzian nie robił nic by tę walkę wygrać.

Vaylander

to nie UFC gdzie tylko obalenia się liczą.

Vaylander

prawda jest taka, że przeciętny Kowalski wie o tym "wałku"
a o tym że James Zikic został oszukany to już mało kto
wygrał 2 rundy,dali dogrywkę w której także wygrał Anglik ale z racji tego że to Polska gala to wygrał Chmielewski.
I tu był prawdziwy przekręt.
a walkę Pudzian-THOMPSON sędzia miał nawet prawo przerwać pod koniec drugiej rundy bo James nie wykazywał żadnej obrony.
Jeśli jednak nie przerwał to najsprawiedliwsza byłaby dogrywka.
pozdro

Vaylander

podobno anulowano wynik. Podobno podano sędzi nie tę kartę zawodnika.. widać nie bardzo jeszcze rozumiem sposobu sędziowania w mma - leją się kolesie a sędzia zamiast oceniać walkę, to babrze się w kartkach?

marketing jak to marketing - zwąchali skandal to zaczęli wymyślać jakieś historie

MegaSzczota

Nie pomylono karty zawodnika żadnej tylko kartę z werdyktem. Miał być remis.

Vaylander

Nie czaje tylko tej publicznosci na wczorajszym KSW, Thompson jedzie po publiczności, bluzga ich, że klaszcza Pudzianowi, a ci mu wiwatuja :P

Pijany_Mistrz

Gwizdy i buczenie nie są równoznaczne z wiwatowaniem :)

Vaylander

zrobili szwindel i tyle... pudzilla miałby staty 3-3 (walka z najmanem nie powinna wliczać się do statystyk) i to byłby koniec jego żałosnej kariery mma !