Bardzo lubię chodzić do Teatru Nowego w Poznaniu! Byłam w tym roku 23 razy. Zaliczyłam wszystkie przedstawienia (niektóre nawet po kilka razy) oprócz "Ceny"(ale w lutym zamierzam iść). Bardzo lubię Tych aktorów m.in. Mariusza Sabiniewicza, Janusza Andrzejewskiego, Witolda Dębickiego, Zbigniewa Grochala itd. Oglądam także "M jak Miłość" w którym gra p. Mariusz Sabiniewicz.
Teatromanka
NIE JESTEM MANIACZKĄ ACZKOLWIEK PODZIELAM TWOJE UZNANIE DLA ZESPOŁU TN.RÓWNIEŻ CHĘTNIE TAM CHODZĘ I WIEM ,ZE SPĘDZONY TAM WIECZÓR ZAWSZE BĘDZIE UDANY!!!TYLKO POGRATULOWAC!!!!
Ja tekże lubie Pana Mariusza... Dostałem od niego autograf - przyłapałem go jak popijał koniaczek na pół godziny przed spektaklem "Piękna Lucynda". Aż się zdziwił, że ktoś chce od niego autograf. Nawet się pytał czy byłem już w tym Teatrze i na tym przedstawieniu. mało oczy mu nie wyszły z orbit kiedy powiedziałem mu, że jestem na tej komedii już 5 raz!!!!!! A teraz kiedy pan Aleksander Machalica (w tej sztuce gra Skarbnika) mówi: "Odchodzę by nie przeszkadzać" po chwili śpiewa "M jak Miiiiłość!" jak się z tego wiara leje, a pan Sabiniewicz robi się czerwony. :-)))))))