Mariusz Zaniewski

6,7
2 205 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Zaniewski

Wiecie może czy jest z kimś związany? z kim?

krystian30

A co, zastawiasz sidła?:D

littlelotte52996

Tylko zadaję pytanie więc nie rozumiem twojej złośliwości.

krystian30

Jezu, tu ostatnio nie można nawet zażartować. Nie jestem złośliwa, wodzu, a swoją drogą też jestem ciekawa:D

littlelotte52996

Kiedyś wydawał mi się bardzo pociągający i nadal uważam, że jest przystojny i męski (ta szczęka...). Niestety jakoś się zraziłam do niego gdy zobaczyłam go raz w Warszawie. Oczywiście pierwsze wrażenie pikawa + cegła + nogi jak z waty, zwłaszcza, że musiałam tuż obok niego przejść żeby dostać się do autobusu, ale potem jak mu się bliżej przyjrzałam uderzyła mnie jakaś sztuczność bijąca od niego... wyglądał na trochę zblazowanego, jakby nieobecnego, był dziwnie ubrany i wcale nie taki wysoki jak mi się wydawało ;p

I wiecie co, szczerze... gdybym nie widziała go w serialach w rolach amantów to bym powiedziała, że jest gejem. Takie odniosłam wrażenie. Od tej pory już na mnie nie działa :(

Ale mimo to uważam, że genialnie by się nadawał do jakiegoś filmu kostiumowego, ma takie przeszywające spojrzenie i te ostre rysy. Szkoda, że polska telewizja i kinematografia mają mu tak mało do zaoferowania, marnuje się facet, a na pewno ma więcej do pokazania.

adonae

EDIT: kurde, w opisie jak byk - 190 cm. Może to był jednak ktoś inny? :P

krystian30

Mariusz ma dziewczynę :D

siwula2

Podziwiam jak użytkownicy różnych forów internetowych są zaznajomieni z sytuacją prywatną obcych w sumie ludzi. Pogratulować.