Mark SheppardI

Mark Andreas Sheppard

9,1
4 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mark Sheppard

Pytanie jak w temacie: co warto obejrzeć z listy filmów i seriali w których grał mr Sheppard? W Supernatural i Doctorze zagrał niesamowicie [i ten jego głos, rozpływam się] i chciałabym go zobaczyć jeszcze w innych rolach. Tylko nie chcę się rzucać na 100-odcinkowy serial, który może mi się nie spodobać tylko dla jednego aktora. Szukam czegoś krótkiego, a jak dłuższe to ciekawego, żeby mi się po dwóch odcinkach nie znudziło. Co polecacie?

hayate_ootori_fw

Polecam Firefly. Serial ma jeden sezon, zrobiony jest z niezwykłym poczuciem humoru, a rola Marka jago Badgera jest fantastyczna :)

użytkownik usunięty
hayate_ootori_fw

Najemnicy !!!!! W pierwszym sezonie grał specjalistę od ładunków wybuchowych, takiego cwaniaka co wszędzie się zakradnie i zanudzającego kolegów swoimi dowcipami i opowieściami. Gorąco polecam.

hayate_ootori_fw

Możesz sobie zobaczyć White Collar, bo pojawia się w pierwszym odcinku. Serial sympatyczny, więc może Cię wciągnie. Jeśli lubisz sci-fi, jednym z najlepszych seriali z tego gatunku jest Battlestar Galactica. Sheppard ma tam bardzo fajną rolę, ale z tego, co pamiętam, pojawia się dopiero w dalszych sezonach.
Oglądałam też jego epizodyczne role w Leverage i Burn notice, jednak te odcinkowce są według mnie duzo słabsze

hayate_ootori_fw

Trochę późno, ale może... Battlestar Galactica wszystkie sezony, żeby zakumać (pojawia się chyba w 3 sezonie). I oczywiście Supernatural cały (pojawia się chyba w 3-4 sezonie)

Darthkac

http://supernatural.com.pl/beasts/92.html tutaj są wypisane dokładnie wszystkie odcinki w których się pojawia ;)

nnowecka94

Wraca w White Collar :)