Najładniejsza i najbardziej utalentowana kobieta, jaką w życiu widziałem.
Moj rowniez ;) I imho fajnie, naturalnie gra. Be dwoch zdan ma talent; czy wielki? Nie mnie oceniac. Za to zycze jej samych sukcesow!
Panowie- zgadzam się- jest śliczna-(Świetnie się ubiera- modnie, ale bez tandety. Zastanawiam się jak ona robi to, że jej się tak świetnie grzywka trzyma? Nawet kiedy jedzie samochodem :P)-
niech Wam jednak jej uroda nie przesłania gry aktorskiej- bo aktorką nie jest wybitną. Do tej pory nie widziałam jej w żadnym ambitnym i wartościowym obrazie- może tam miałaby szansę się wykazac...
Ma ładną twarz ale nie idealną, jak twierdzisz że jest najładniejsza jaką widziałeś w życiu to naprawdę nie wiele widziałeś.
z tym utalentowaniem to nie przesadzaj, Jest sliczna ale co do jej gra aktorska pozostawia wiele do zyczenia.
A jezeli to jest najbardziej utalentowana kobieta jaka w zyciu widziales/as to Ci wspolczuje :)
pozdrawiam :)
Moim zdaniem dziewczyna ma talent. A do tego jak wygląda! Śliczna jest, w moim typie :) Mam nadzieję, że zrobi wielką karierę. Życzę jej tego.
MegLove , wybitnym raczej nie zostaje się w wieku 23 lat. Na to trzeba zapracować i z czasem doprowadzić do stanu perfekcji dziedzinę w które się wykazuje. A że jeszcze nie pokazała się w niczym ambitnym , cóż Polskie realia filmowe nie dają wiele mozliwości a dla mnie juz za swój mały sukces może uważać występ u Zanussiego świeżo po szkole teatralnej , teraz tylko czekać na efekt i obejrzeć film. Tez uważam ze ma talent a że do tego piękna , to juz w ogóle :)