Marta Żmuda Trzebiatowska

Marta Anna Maria Żmuda Trzebiatowska

6,3
10 214 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Żmuda Trzebiatowska

Najładniejsza i najbardziej utalentowana kobieta, jaką w życiu widziałem.

laq

toś mało widział...

<za krótkiiiiiiiiiiiiiiiiii>

laq

Zgadzam się. Jest śliczna. Po prostu ideał kobiety jak dla mnie.

Markos_

Moj rowniez ;) I imho fajnie, naturalnie gra. Be dwoch zdan ma talent; czy wielki? Nie mnie oceniac. Za to zycze jej samych sukcesow!

użytkownik usunięty
laq

Panowie- zgadzam się- jest śliczna-(Świetnie się ubiera- modnie, ale bez tandety. Zastanawiam się jak ona robi to, że jej się tak świetnie grzywka trzyma? Nawet kiedy jedzie samochodem :P)-
niech Wam jednak jej uroda nie przesłania gry aktorskiej- bo aktorką nie jest wybitną. Do tej pory nie widziałam jej w żadnym ambitnym i wartościowym obrazie- może tam miałaby szansę się wykazac...

laq

Ma ładną twarz ale nie idealną, jak twierdzisz że jest najładniejsza jaką widziałeś w życiu to naprawdę nie wiele widziałeś.

laq

z tym utalentowaniem to nie przesadzaj, Jest sliczna ale co do jej gra aktorska pozostawia wiele do zyczenia.
A jezeli to jest najbardziej utalentowana kobieta jaka w zyciu widziales/as to Ci wspolczuje :)
pozdrawiam :)

Pomyluna_4

Moim zdaniem dziewczyna ma talent. A do tego jak wygląda! Śliczna jest, w moim typie :) Mam nadzieję, że zrobi wielką karierę. Życzę jej tego.

Markos_

MegLove , wybitnym raczej nie zostaje się w wieku 23 lat. Na to trzeba zapracować i z czasem doprowadzić do stanu perfekcji dziedzinę w które się wykazuje. A że jeszcze nie pokazała się w niczym ambitnym , cóż Polskie realia filmowe nie dają wiele mozliwości a dla mnie juz za swój mały sukces może uważać występ u Zanussiego świeżo po szkole teatralnej , teraz tylko czekać na efekt i obejrzeć film. Tez uważam ze ma talent a że do tego piękna , to juz w ogóle :)

Darken

Na podstawie \ tego w czym grała nie można stwierdzić czy ma talent....

laq

To mało widziałeś. Utalentowana? buhaha.

PannaMartyna

Śliczna to była Grace Kelly albo Audrey Hepburn, ale na pewno nie ona.

laq

Jest śliczna, niestety mdła i bez wyrazu.

yeshivagrl

Jest ładna, ale ''talentu'' u niej jak na razie nie zauważyłem...

laq

Ab się przekonać o jej braku talentu wystarczy zerknąc na "Serce na dłoni". Rozumiem, że scenariusz był na poziomie właścicieli paszportu Polsatu, ale po coś się kończy szkoły aktorskie. Jej gra była po prostu amatorska.