bi? bo jesli nie, to nie jestem w stanie zrozumiec Twojej wypowiedzi... z reszta, nie moja sprawa :P
Coz,ja uwazam sam ze nie mam plci - Nie czuje sie ani kobieta ani facetem,ale pewnie uznasz to za wariactwo :)
widze, ze skasowalas posta - tak czy siak odpowiem - bedziesz wiedziala o co chodzi (nie moge jeszcze wysylac wiadomoci na privie).
to nie jest wariactwo. niestety, takie rzeczy sie zdarzaja (mialem o tym wyklad:). a 'niestety', bo na pewno wiaze sie to z pewnymi niedogodnosciami, problemami. takze, jestem w stanie to zrozumiec ;]
pozdrawiam :D
Ja akurat dzisiaj panią Martę Ż.T. z mężem spotkałam w centrum handlowym, jak kupowała ubrania. Trochę żałuję, że nie wzięłam autografu, (nie chciałam przeszkadzać) ale byc może uda mi się ją jeszcze kiedyś tam spotkac. Moze ona tam zawsze chodzi na zakupy? :)
a tam, dobrze, ze nie wzielas ;] po co ludziom dupe zawracac :D z reszta na co komu kartka z napisem :P gdyby to byla znajoma albo dziewczyna - mozna by bylo sie pochwalic, ale taki kawalek papieru... :D