Marta Żmuda Trzebiatowska

Marta Anna Maria Żmuda Trzebiatowska

6,3
10 214 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Żmuda Trzebiatowska

Mniam...Piekna jest!

użytkownik usunięty

Co ja bym dala,zeby sie z nia przespac :)

użytkownik usunięty

pewnie duzo.... ale klops - niestety nie jest lesba ;]

użytkownik usunięty

Ja takze nie, i co z tego ?
:)

użytkownik usunięty

bi? bo jesli nie, to nie jestem w stanie zrozumiec Twojej wypowiedzi... z reszta, nie moja sprawa :P

użytkownik usunięty

Coz,ja uwazam sam ze nie mam plci - Nie czuje sie ani kobieta ani facetem,ale pewnie uznasz to za wariactwo :)

użytkownik usunięty

widze, ze skasowalas posta - tak czy siak odpowiem - bedziesz wiedziala o co chodzi (nie moge jeszcze wysylac wiadomoci na privie).
to nie jest wariactwo. niestety, takie rzeczy sie zdarzaja (mialem o tym wyklad:). a 'niestety', bo na pewno wiaze sie to z pewnymi niedogodnosciami, problemami. takze, jestem w stanie to zrozumiec ;]
pozdrawiam :D

użytkownik usunięty

Ja tez Cie pozdrawiam Dark :)

Ja akurat dzisiaj panią Martę Ż.T. z mężem spotkałam w centrum handlowym, jak kupowała ubrania. Trochę żałuję, że nie wzięłam autografu, (nie chciałam przeszkadzać) ale byc może uda mi się ją jeszcze kiedyś tam spotkac. Moze ona tam zawsze chodzi na zakupy? :)

użytkownik usunięty
monao92

a tam, dobrze, ze nie wzielas ;] po co ludziom dupe zawracac :D z reszta na co komu kartka z napisem :P gdyby to byla znajoma albo dziewczyna - mozna by bylo sie pochwalic, ale taki kawalek papieru... :D

użytkownik usunięty

Kurde,zazdroszcze ci,ale dobrze zrobilas.
Naprawde piekna z niej dziewczyna :)

No, to tylko zwykły papierek, a ja i tak zwykle potem gubię te autografy ;)
Na żywo wygląda tak samo ładnie, jak w telewizji :)