Po prostu ją ubóstwiam... piękna, piękna i grac potrafi. Achh ta Marta grzechu warta. Gdybym mógł wysłał bym jej tysiące róż :]
9/10
też tak uważam!!!!!!!!!!! moim zdaniem zasługije na 10 i tyle tez jej dałam. ma duzy potencjał,a jej kariera dopiero rozkwita dlatego zamiast wielu niemiłych komentarzy powinna być dopingowana...;)))
pozdrowienia dla fanów Marty!!!!!!!!!!!!!
nie no, uśmiałam się.
Marta, choć piękna (acz nieco pospolita), jest beznadziejną aktorką. Nie mogę jej postawić nawet oceny 3, bo nie wiem za co... Za marne aktorstwo? Za "granie" w dennych komedyjkach? Mam nadzieję, że zajmie się czymś co lepiej jej wychodzi od grania w najbliższej przyszłośi.
pospolita??? Ja pier@$%$ w erze plastiku typu DODA i Mandaryna??!! W erze Joli Rutowskiej??!! Ty mówisz, że naturalna Żmuda jest pospolita??? Nie wiem może wyznajesz uroki Dody ale jak dla mnie Żmuda bije te silikony na głowę
tyle w temacie
Zgadzam się:) Nazwać Martę pospolitą to moim zdaniem jak powiedzieć, że Ryszard Kalisz to ciacho. Dziewczyna jest po prostu zjawiskowa, ma w sobie to COŚ. Oglądam "Teraz albo nigdy", oglądałam "Nie kłam kochanie", 1 serię "Twarzą w twarz" i aktorsko bardzo mi się podobała i wciąz podoba. Do tego ma dopiero niespełna 25 lat... ciągle się rozwija i zdobywa doświadczenie;)
Skąd wiesz że jest taka ''naturalna''?, skąd wiesz że TVN by chronić swoją ''inwestycje nie załatwił jej paru operacji plastycznych.
Ja to "naturalna" odczytałem jako sposób bycia. I jej temperament bardziej mnie urzeka niż tamtych trzech wcześniej wymienionych.
Pani Rutowicz... Gdyby nie program Kuby Wojewódzkiego nawet nie wiedziałbym o jej istnieniu.
"Do tego ma dopiero niespełna 25 lat... ciągle się rozwija i zdobywa doświadczenie;)"
Z tym rozwijaniem sie to ciezka przesada, natomiast zdobywanie doswiadczenia w dwoch przetandetnych komediach jest rownoznaczne z jej (tak zwanym przez was) aktorstwem(?). Dla mnie jest to nastepna osoba na poziomie malaszynsko-cichopkowo-mroczkowym, ktora z przekonaniem mysli, ze sprawdza sie w tym co robi, coz - sztuczna, standeciala i cukierkowa Telekamera potwierdza wnioski.
Fifa nie denerwuj się, bo ci zmarszczki powyskakują. Żmuda jest pospolita jak dla mnie, co wcale nie oznacza, że jestem fanką Dody. Z polskich aktorek sto razy lepsza i piękniejsza jest Kamilla Baar.
Z aktorek wole Różdżkę:D, gra w moim ulubionym serialu.
Nie porównuj Małaszyńskiego do Cichopek i Trzebiatowskiej, za role w ofierze należą mu się najwyższe pochwały:D