zA TE MARNE SERIALE TO MOGE DAĆ JEJ 1/10 JAK ZAGRA W CZYMŚ LEPSZYM TO WTEDY ZOBACZYMY NA CO JĄ STAĆ, A ZA URODE ZADNEMU AKTOROWI NIE DAJE SIĘ TAKIEJ WYSOKIEJ OCENY CHYBA ŻE KTOŚ SIĘ PRZY JEJ ZDJĘCIU MASTURBUJE.WIECIE DLACZEGO TEN PORTAL JEST NIE OBIEKTYWNY BO KTOS DAJE WYSOKIE OCENY TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ JEST PIĘKNY.WIEKSZOŚC PIĘKNYCH AKTOREK NIE MA TALENTU,BO SĄ ZATRUDNIANE PRZEZ REŻYSERÓW TYLKO DLA URODY PRZYKŁAD Quo vadis (2001) I Magdalena Mielcarz .bEZNADZIEJNY FILM DRĘTWA MODELKA mIELCARZ KOLEJNY PRZYKŁAD Claudia Schiffer In Pursuit (2001) KOLEJNA PIĘKNA AKTORKA A ZERO AKTORSTWA .w TYM FACH LICZY SIE TALENT ANIE PIĘKNO ZEWNĘTRZNE,MAŁASZYŃSKI ZOSTAŁ WIĘTY DO FILMU kATYŃ NIE ZE WZGLĘDU TALENTU ALE URODY I POPULARNOŚCI, A KTORSTWO DREWNIANE I SCHEMATYCZNE AŻ DO BULU.
No wiesz, częśćiowo masz rację, seriale - co to jest? Zresztą na ten temat napisałem już na tym forum wczesniej. Ale co do Marty to ja się nie zgadzam.
od kiedy na filmwebie gdzie przyznaje sie oceny za stricte filmowe dokonania punktuje sie urode?Tak postepuja chyba tylko ci ktorzy stanowia widownie tych 3klasowych produkcji.Ta panna ,jak zreszta dzieki popytowi na ladne twarze wiele jej podobnych beztalenci ,nie zasluguje na nic wiecej anizeli gwizdy!Ludzie opamietajcie sie,rozumeim ze niektorym moze odpowiadac ogladanie słabych filmow i zachwycanie wszystkim tym co o jakosci danej produkcji nie stanowi np.dekoracje ,charakteryzacja,uroda aktorow ale dzieki takiej postawie ,tworzycie popyt na takie gowno.Czy naprawde odpowiada wam uczynienie z kina kolejnego supermarketu,mcdonaldsa czy innego centrum handlowego?Pamietajcie ze to wy fani marnych produkcji napedzacie ta smutna lokomotywe ,wazne jest ze poziom filmow na ktore wykladacie kase, mozna przyrownac do poziomu ktorzy sami soba reprezentujecie.Czy znajdzie sie tu chodz jedna osoba mogaca powiedziec glosno "jestem marna jak gra zmudy-trzebiatowskiej?"
Spokojnie chlopie, jakos nie widze, zeby ktos robil z niej wielka aktorke , chlopaki doceniaja urode i zaraz znajdzie sie jakas mendoza, co zacznie mieszac w szykach. Zdziwie cie, bo ja za urode jej dziesiatki nie wstawiam, choc uwazam,ze jest bardzo ladna, tylko, za to,ze jest Kaszubka i trzeba wspierac (chocby symbolicznie) swoich.I to nawet bardzo swoich, hehe.I fajna z niej,w porzadku dziewczyna, to po prostu widac. Naprawde nie wiem czym sobie zasluzyla na te obelgi. Jak tylko zjawisz sie na Kaszubach, uwazaj!, dorwiemy cie...
JEstem spokojny ,ziomek;).Mialem na mysli(napisalem rowniez) wlasnie ze to mega wies gdy punktuje sie osobe nie za to jak sie sprawdza na planie ale jak wyglada.Zmuda zasluguje na druzgocaca krytyke poniewaz nie potrafi grac,a takie nadrabianie ladna buzia sprowadza rodzime kino kawalek po kawalku glebiej do rynsztoka.Wkrotce bedzie tak spowite syfiastymi produkcjami oraz ich syfiastymi tworcami ze nie podniesie sie nigdy.Warto o tym przypominac.
Widac wyraznie efekty działań fanow ladnych dup,lokalnych patriotow czy tych ktorzy dziela z "gwiazda" rozmiar stringow ,gdy zobaczysz elite polskich aktorow w telewizorni.Na palcach jednej mozna zliczyc utalentowanych w tej zgraji karierowiczow ktorych jedynmi zaletami jest ekstrawersyjnosc,smialosc ,medialnosc itp czyli uogolniajac cechy dzieki ktorym nawet najwieksze drewniaki maga posluzyc do promocji kolejnych kaszan i skusza mainstreamowa publike do kin .Warto o tym wspomninac.
Jestem z trojmiasta wiec urodzile sie po to by napierdalac Kaszubow...swoja droga za to ze ta panna jest z czluchowa czyli innymi slowy miejscowosci ktora jest zapisana czarnymi zgłoskami na mapie kazdego regionalnego łobuziaka tez nalezy jej sie w pizde(przynajmiej kierujac sie rozumowaniem tych ktorzy punktuja ja na 10).
Urodziłeś się, zeby napierdalać Kaszubów, to wspaniały masz w życiu cel człowieku. Reszty akapitu nie komentuje, bo nie rozumiem logiki.
Ładna buzia i dobry PR to podstawa w szołbiznesie, nie tylko polskim. Nie widziałem żadnego filmu z jej udziałem i nie oceniłem jej ze wzgledu na zdolności aktorskie. Filmwebowa ocena nie świadczy o czymkolwiek. Polskie kino jest cienkie od dłuższego czasu, polskie seriale (z małymi wyjątkami) również wyjątkowo słabe, dlatego ich nie oglądam. Kompletnie nie rozumiem twoich frustracji, chyba, ze zlikwidowali w Gdańsku Neptuna, Helikona i Kameralne,a jedynym programem telewizyjnym do jakiego masz dostęp jest TVN, odłączyli ci neta. Naprawdę nie trzeba się użalać nad aktorami,aktoreczkami, którzy grają w niskich lotów produkcjach np.TVN czy telenowalach TVP. Mają swoich odbiorców, robią kasę, zabronic im tego ich nie trzeba.
Do tego dochodzi jeszcze postępująca likwidacja małych kin, dominacja mutipleksów no i gusta filmowe rodaków są takie jakie są, ale jakoś nie widzę powodu do załamywania rąk. Taka jest rzeczywistośc.
Co do Żmudy to znam wielu przedstawicieli tego rodu i w większości to bardzo porządni ludzie, stąd moja ocena, zaś swoje gdańskie uprzedzenia sobie daruj, mieszkalem wystarczająco długo w Gdańsku, zeby stwierdzić, ze niektorzy gdańszczanie mają potrzebę wywyższania się poprzez drwiny z kaszubów.Na szczęscie mozna po was jechać,a i tak niczego nie zrozumiecie.