Marta Żmuda Trzebiatowska

Marta Anna Maria Żmuda Trzebiatowska

6,3
10 214 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Żmuda Trzebiatowska

ona jest boska a te zdjecie niesamowite <marzy> ;]

Siny

Nie Ty jeden. Musisz się ustawić w kolejce :p
Pozdrawiam.

VisitorQ

Czekajcie, jak to było- liczy się wnętrze człowieka;-PPPPPP

Binula

Tak mówią, ale nie wiem czy to prawda... nie sprawdzałem ;p

Siny

nie ty jeden sie zakochałeś... :D

xD

Siny

Jak uważasz, że to dobre zdjęcie, to wejdź na wp.pl

moooras

Kocham Ją....

barciuw

i się dziwić, że jest tyle singielek, skoro dorośli faceci jak mali chłopcy bujają w obłokach.

Binula

A czy kiedyś było inaczej?
Zresztą chyba nie wszystkie... Marta nie jest singielką;)
Pozdrawiam.

VisitorQ

No masz rację, zawsze byli dużymi dziećmi. Może znalazła spośród setki bujających w obłokach tego jednego, który jest realistą.

użytkownik usunięty
Binula

raczej wyciągnęła tego jednego z obłoków i przeniosła go do realnego świata :)

A wiecie coś o niej jako człowieku,że się tak zakochaliście? Znacie jej cechy charakteru?

Binula

Zakochanie nie polega na znaniu danej osoby. Po angielsku dobrze to brzmi : fall in love czyli upadać w miłość. Czesto jest tak, że kogoś zobaczymy i nas czym oczaruje, zahipnotyzuje i się w nim zakochujemy. Zakochanie jest przedewszystkim związane z fizycznością. Wiekszość ludzi pisze, że się w niej zakochało i to jest właśnie odzwierciedlenie tego, że zauroczyła ich pod względem fizycznym. Ja bym w życiu nie napisał, że ją kocham bo jej nie znam a kochanie kogoś i bycie w kimś zakochanym to dwie inne sprawy. Mam nadzieję, że zrozumiałaś z tej troszkę chaotycznej wypowiedzi o co mi chodzi. Jakby co to pytaj ja chętnie odpowiem.
Pozdrawiam.

VisitorQ

Jak najbardziej, jednak nie podzielam Twojego zdania, gdyż idąc tym tokiem rozumowania oznaczałoby to, że w np. brzydkiej osobie nikt się nigdy nie zakocha. I dla mnie zakochanie się to pierwszy etap do kochania. To, o czym Wy mówicie, to czysty pociąg fizyczny, a być może małe zauroczenie.

Binula

Wiesz pojęcia piękna i brzydoty są względne. Ja się kiedys np: zakochałem w dziewczynie o której wiekszośc mówiła że raczej piękna to nie jest. Zakochanie zazwyczaj zaczyna się od pociągu fizycznego ale jest też związane z tym co np: jakaś osoba zrobi, powie itd. Zakochanie to oczywiście pierwszy etap do kochania (przedrostek "za" który ja odczytuję jako "zanim") - tu się z Tobą zgadzam w 100 procentach. Jednak zakochanie to są emocje a miłość to uczucie. Oczywiście nie mówię, że w zakochaniu nie ma uczuć a w miłości emocji co to to nie.
A co do przypadku Marty i w niej zakochania to tu oczywiście jest fascynacja jej fizycznością.
Pozdrawiam.

VisitorQ

No właśnie- fascynacja jej fizycznością- o to mi chodziło. Ja tam mam taką fascynację co dwa dni:-) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Binula

ja akurat nie zaliczam się do grona zakochanych i zauroczonych... tylko stwierdzam, że jest jedną z najpiękniejszych polskich aktorek... i tyle.

A z tym to i ja się zgodzę:-)

użytkownik usunięty
Binula

ładna i pochodzi z Przechlewa,a to niedaleko mnie (Chojnice)