Marta Juras

6,5
547 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Juras

NIE ROZUMIEM DLACZEGO ZATRUDNIAJĄ TAKIE AKTORKI JAK ONA. POWINNI ZATRUDNIAĆ ŁADNE AKTORKI I UTALENTOWANE A NIE TAKIE JAK ONA

użytkownik usunięty
scarlet147

Nie będę oceniać jej urody, choć uważam, że jest ładna, lecz trochę przeszkadzają mi jej "zbieżne" oczy. Jednak widziałam ją w kilku rolach w TV i przeszkadza mi jej nerwowość w głosie. Rozumiem, że po prostu tak szybko mówi, ale w niektórych scenach jest to irytujące. Jakby cały czas była zdenerwowana albo wkurzona. Jeśli jest aktorką profesjonalną, powinna umieć modulować głos i zwalniać tempo wypowiedzi. Inaczej w każdej roli będzie taka sama.

wlasnie w tych oczach jest jej cały urok .Cudna jest:)

użytkownik usunięty
zyndrus

Cóż... O gustach się nie dyskutuje. Być może mężczyzna widzi coś w oczach kobiety, co nie jest dostępne dla innej kobiecie. ;))) W każdym razie mnie irytuje ta jej nerwowość w głosie, niestety, w każdej roli, jaką odgrywa. Nawet w "Ciszy". Swoją drogą, polecam ten film. Dramatyczny, ale prawdziwy. Nie chciałabym być na miejscu rodziców uczniów, którzy zginęli pod lawiną.

scarlet147

widzialam ją tylko w mjm i jak dla mnie wgl nie umie grać. jest taka sztuczna.

scarlet147

Jest bardzo ładna!

scarlet147

ja ja jakoś lubię. Nie wiem dlaczego - przecież nie znam :) - ale od razu mi się spodobała.

scarlet147

dokładnie... Pal licho jej wygląd, ale w mjm klepie tekst jak na przedstawieniu w szkole, w dodatku ma głos jakby była wszystkim znudzona-mop ma w sobie więcej życia niż ona...

scarlet147

super dziewczyna