Już po premierze, a tu ani śladu. Ja oglądałam i chciałabym ocenić 9/10 i rolę Martina na 10 ale nie mogę, chyba zarejestruję się na imdb, bo tam nie mają problemu z dodawaniem nowych filmów do bazy danych. Tu niestety ta kwestia wciąż leży i kwiczy i nikt tego nie poprawi. Najważniejsze żeby avatar w komentarzach był okrągły a nie kwadratowy, i że jest zielona kropka jak się jest online, bo przecież bez tego filmweb nie może działać. Zamiast filmweb powinni nazywać się inaczej, zmienić w na zj i idealnie by pasowało.
Nie rozumiem tego. Gdy oglądałam Złote Globy to nagrody pojawiały się na koncie aktorów praktycznie w minutę po otrzymaniu a tutaj nie dodali filmu który już od dawna był ogłoszony.
Ja też tego nie rozumiem, jak i innych rzeczy które się tu dzieją. Chcą być poważnym portalem tematycznym, to niech się tak zachowują. Ja nie oczekuję nie wiadomo czego, ale żeby to działało w miarę dobrze.
A film była super! Bardzo interesujący. No i Martin ekstra zagrał. Chyba obejrzę znowu póki jest jeszcze dostępny na playerze.
Ja też tego nie rozumiem, jak i innych rzeczy które się tu dzieją. Chcą być poważnym portalem tematycznym, to niech się tak zachowują. Ja nie oczekuję nie wiadomo czego, ale żeby to działało w miarę dobrze.
A film był super! Bardzo interesujący. No i Martin ekstra zagrał. Chyba obejrzę znowu póki jest jeszcze dostępny na playerze.