Mary Mouser

Mary Matilyn Mouser

6,8
1 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mary Mouser

Wygląda cudownie w tym serialu.

RadoslawKamil

Mi w Cobra Kai przypomina Gąsiewską :)

mafiar

Mam podobne odczucie

RadoslawKamil

trochę podobna do Emiiii Clarke (tej z gry o tron)

RadoslawKamil

w S2 widać, że dupsko i brzuszek jej rośnie ;D

RadoslawKamil

raczej wygląda staro a ma grać nastolatkę, i wydaję mi się że tyje z sezonu na sezon, mi nie przeszkadza, ale mało realistyczne skoro jest karate girl

SWoland

W ostatnim sezonie to już w ogóle beczka, a szkoda. Ach te chamerykańskie dupy, jak nie operacje to MC grubasy. o.O

dzenero

obejrzałem 1 odcinek i straszny cringe dorosli grają nastolatków ...

SWoland

Nie rozmawiam z pokoleniem gimbazy, które używa określeń typu "cringe" ani z botami, które raz zapominają polskich znaków po czym w tym samym zdaniu nagle się przypomni. Jakieś durne pismo maszynowe.
ODEJDŹ SKĄD PRZYPEŁZŁOŚ!

dzenero

przecież ja tylko potwierdziłem co napisałeś:) nie rozumiem tej obrazy, Przepraszam Pana bardzo, że mój prosty język Pana uraził..:)

SWoland

Uraził? Nie pochlebiaj sobie. Jestem tu po to by robić porządki z botami i gimbusami, bo syficie filmweba.

dzenero

Twoje hasło że jesteś po to aby robić porządki.. no cóż brzmi jak z gimbazy:) poza tym- ja się zgodziłem z Twoim zdaniem a Ty na mnie naskakujesz za to. Zdrówka życzę. pogromco botów, których nawet nie umiesz rozróżnić :D

RadoslawKamil

szkoda że tyje z sezonu na sezon

MocnyVito

Ona co sezon jest grubsza. Teraz zacząłem oglądać 6 cobra kai i sorry ale wygląda jakby ważyła stówę, masakra. Wzięła by się za siebie bo po twarzy fajna dziewczyna.

Łochroniaż

Poważnie?

RadoslawKamil

Żartujesz? Nie wygląda jak sportsmenka. Wygląda raczej jak fanka klusek i pizzy.