Matt Lanter

Matthew Mackendree Lanter

7,3
2 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matt Lanter

Jeszcze niedawno uważałam go za meeega ciacho. Teraz, po obejrzeniu "Wampiry i świry" chce mi się śmiać jak go widzę. Nie wiem czemu ...

ola9151

też tak mam. Wiedziałam że w Wampiry i świry gram niejaki Matt Lanter. Ale nie skojarzyłam że to Liam z 90210. Dopiero jak obejrzałam stronę serialu zobaczyłam kto gra Liama. I trochę straciłam szacunek do tego aktora.
To tylko moja opinia ale jak dla mnie parodie to ni innego jak zarobienie kasy na cudzym dziele. Zero kreatywności.

gabriela500

a moim zdaniem byl w tej parodii za je bisty, komedia bardzo fajna, durna i taka miala byc - i doskonale parodiuje zmierzch. Ja Matta "poznalam" wlasnie w tej parodii i bylam raczej "zawiedziona", ze zobaczylam go pozniej w dennej szmirze dla nastolatek.

Melody86

mówisz o 90210 - mi się serial podoba dla nastolatek bo o nastolatkach więc trudno się dzwić jak dla mnie bez szału ale przyjemnie się ogląda

ola9151

nie ma sensu wdawać się w dyskusję z fanką zmeirchu, która na dodatek jest fanką 90210 - nie ważne co jej powiesz, ona wie lepiej. I nie waz sie obrazac jej ulubionych serialikow i filmow bo Cie zniszczy

ola9151

A tam..Ja go po raz pierwszy widziałam w Wampiry i świry,a potem dopiero w innych produkcjach. A i tak uważam, że jest strasznie przystojny :D