Mathew jest pienkny !!!!! Ale on jest extra !!!!! KOOOOOOOOCCCHHHHHHHHHAAAAAAAAAMMMMMMMMM GGGGGOOOOOO!!!!! :D:D ale jak on wladnie gra i wogle jest najlepszym aktorem na swiecie!!!!!!!! Jak ktos sie nie zgadza to niech lepiej na mnie uwarza :>>
może odrazu go nie kocham ale jest naprawdę przystojny... najbardziej mi siepodobał w "powiedz tak". miał tam super fryz, i nie grał takiego cwaniaczka jak w "jak starcić chłopaka w 10 dni". Ja go widze w takich bardziej romantyczno-statecznych filmach...
przystojny i utalentowany aktor :) bardzo go lubie, szczególnie za role w filmach: Jak stracić chłopaka w 10 dni i Powiedz tak ... pozdrówka :)
Ja też może go nie kocham, ale uważam, że jest very przystojny :D
No i fajnie gra oczywiście.
A mi się podobał w filmach "Władcy Ognia", " Sahara", " Uczniowska Balanga"
Pozdrawiam =)
Ps. Też go bardzo lubię ;)
Moim zdaniem nie umie grać, nie podobał mi się w żadnych filmach w których go widziałam. A do tego jest brzydki....
mam nadzieje ,że po tym komentarzu nie zjadą mnie wszystkie jego fanki. bo ja wyrażam tylko swoją opinie. :-)
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego tyle dziewczyn i kobiet go uwielbia, kocha itd...wedlug mnie zaden z niego piękny facet...Jesty przuystojny ale żeby go tam od razu kochać...
Podobał mi się w "Saharze","Czas zabijania" i "Ucznowska balanga", za to kompletnie nie podoba mi sie w takich głupich komediach romantycznych ... a co do tego że jest przystojny to macie rację,jednak chyba go nie kocham ..;) pozdro
!!!Oczywiście to świetny aktor... uwielbiam jego role w: "Powiedz tak" i "Jak stracić chłopaka w 10 dni"... ale na prawde go podziwiam za zagranie w "Ręce Boga"... w tym filnie najlepiej pokazał wsztstkim że jest wszechstronny...xD KOCHAM GO
DDDDDZZZZZIIIEEEWWWCCCZZZZYYYYNNNNNKKKKKKOOOO IIIIIDDDŹŹŹŹ SSSIIIĘĘĘĘ LLLLLEEECCCCCZZZZZYYYYĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!
Ps. Lepiej naucz się pisać zanim opublikujesz następnego komenta <pisze się: piękny, ładnie, wogóle, uważa>.
hehe ja sie zgadzam Matthew jest swietny. Przystojny, zabawny:P mi sie podobal w : powiedz tak, milosc na zamowienie, jak stracic chlopaka w 10 dni. w ogole jest taki "pozytywny" gdy sie go oglada a ten wzrok...MmM:)potrafi rozmieszyc do lez:) pzdr;*
widze ze wypowiadaja sie same laski na jego temat bede wyjatkiem w tej tradycji i powiem ze jest swietnym aktoremi kapitalne role dał w saharze, we are marshals oraz jak rzucic chłopaka w 10 dni, naprawde klasowy aktor
Tak popieram, jest poprostu booooooooooooski... I superowo gra w filmach.. Mi sie podobał z nim film "czas zabijania". uwielbiam tego aktora, Matthew rządzi...